Xy pisze:Dwustopniowy przycisk aparatu bo jakoś AF trzeba ustawić
Kup Samsunga albo HTC, to AF będziesz ustawiał za pomocą ekranu, co dla mnie jest kretyńskim rozwiązaniem, bo jest to w ogóle niewygodne.
Xy pisze:Jakie masz słuchawki? Podaj symbol to zobaczymy czy do Neo i Neo V dają takie same.
MH410 w kolorze białym mi dali. raz je podłączyłem i chyba więcej nie będę
Xy pisze:Poszło Ci tylko 60 MB nocą? Mi raz poszło 250 A mam pakiet tylko na 100 MB
Właśnie nie wiem, teraz mam już 44% zużyte z tych 250 MB... Nie wiem co ten telefon zassysał, aktualizacji na pewno nie pobierał, bo ręcznie sprawdzałem i niestety jeszcze nic nie mam. Teraz wyłączam Internet jak nie korzystam, bateria zaczyna trzymać jak w normalnym telefonie... Czasami tylko 5% podczas 10h czuwania mi ucieknie tylko, to dobrze wróży
Xy pisze:Wczoraj testowałem telefon jako hotspot i Internet w laptopie na zasięgu EDGE chodził o niebo szybciej niż z Blueconnect. Jednak telefon grzeje się niemiłosiernie w trybie siewcy sygnału. No i bateria idzie także szybko.
Ta moja neonówka też się grzeje, ale może nie jakoś super. Właśnie tam do góry koło aparatu, pewnie tam proceosr ma? Ale grzeje się, jak długo jest telefon ciągle używany, HTC też mi się nagrzewał.
Ogólnie to powiem, że jeszcze nie wyłapałem wad tego telefonu, a na obudowę to naprawdę złego słowa nie mogę powiedzieć. Świeci się trochę, czego nie lubię, ale świadomie kupiłem ten model.. Nie żałuję

czuję, ze na długo zostanie ze mną.
W dodatku też wydajność jest naprawdę cacy, nic się nie wiesza, nie spowalnia, hula tak jakby systemu nie miał. Samsung może się zacząć uczyć robić telefony od SE

Ponadto, bardzo wygodnie pisze mi się na tej klawiaturze, słownik jest super i poprawia dobrze literówki.
Czy da radę jakoś zrobić tak, żeby SMSy były wysyłane bez PL znaków? Trochę wpierdziela mi tam złotówek z abo za to, a jak bedę przedłużał umowę to planuję dużo bardziej obniżyć limity żeby nie płacić tyle..
Oraz w jaki sposób skopiować kontakty z telefonu Nokia E51 na Neo V? Na Neo V wyświetla mi tylko mój numer w kontaktach i nic więcej...