kowcio pisze:Xy, a jak oceniasz tę obudowę, bo masz go juz długo? Ja nadal się waham pomiędzy Live a Neo V, a właśnie w Neo mnie kusi ten ekranik Bravia i 3,7". Zaś Live ma dużo lepszą obudowę.
Obudowa jak to w Sony Ericssonie czyli do

Trzeszczy, skrzypi i żyje własnym życiem. W sierpniu będzie rok i muszę powiedzieć, że przez ten czas sytuacja nie uległa pogorszeniu co jest plusem. Minus za wycierające się klawisze i rysującą się obudowę (wszystko co plastikowe).
Ekran to bardzo fajna rzecz i większy jest lepszy i można przeżyć jakość obudowy. Komfort pracy między 3,2", a 3,7" jest duży. Czy kupiłbym jeszcze raz ten telefon dzisiaj? Tak ale w innej, mniej jajowatej obudowie

Za to, co ma w środku wybaczam nawet niedoskonałości montażowe (moja jest bez V).
[ Dodano: 29 Maj 2012, 21:06 ]
kowcio pisze:Ja już zapomniałem, jak się moderuje
Na Forach phpBB całkiem łatwo. Minęło kilka lat odkąd nie moderowałem ale coś jeszcze pamiętam.
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71