• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #55572  autor: Vin
 22 lut 2006, 20:44
Yh mam problem z podpięciem SX'a do kompa :?
SDS'a mam, na orginalnej płytce, ale ona nie działa... :|
Czy wiecie może spkąd ściągnąć SDS'a, albo inny program pozwalajacy podpiąć SX'a do kompa przez kabel usb :?:

#55582  autor: MarcinK
 22 lut 2006, 21:21
jezeli dobrze pamietam SDS działa tylko pod XP
, działa m-router??jaką masz wersję??próbowałes reinstalowac SDS??
Stary więcej danych a problem rozwiążemy :wink:

odp

#55630  autor: Kiler
 22 lut 2006, 23:12
Mobile Phone Manager(działa pod moim i pod sx1 też powino ruszyć)

Jak ci pomogłem daj mi punkta. Kiler to ja;p Przed przeczytaniem skonsultuj sie z psychologiem lub wariatkowem

#55654  autor: Vin
 23 lut 2006, 10:57
Tankian-tu z windą chyba nie ma problemu, tu mam problem z płytka.
Wkładam płytke, włączam po polsku, klikam na oprogramowanie do komputera, wchodzi mi okno SDS, klikam na zainstaluj teraz i nic.
Próbowałem to na innym kompie i d@@a.

A wiesz może skad to ściagnąć :?: :D

#55668  autor: MarcinK
 23 lut 2006, 13:12
google not bad,google friend
klik

#55669  autor: Klusek
 23 lut 2006, 13:21
VINAMP pisze:
[...]A wiesz może skad to ściagnąć :?: :D
Stąd? :-D Pod latarnią najciemniej :)

Obrazek
Obrazek

#55671  autor: MarcinK
 23 lut 2006, 13:28
dałes ten sam link co ja :smt005 :smt005

#55672  autor: Klusek
 23 lut 2006, 13:32
Tak wiem właśnie, To wszystko przez to, że miałem otwarta zakładkę z tym tematem i jeszcze nie było Twojej odpowiedzi, zanim przestudiowałem wszystkie tematy i odpowiedziałem tutaj Ty już też zdążyłeś odpowiedzieć :) Tylko jest jedna ciekawa sprawa. Po mimo tego, że linki są identyczne (do samego SDSa zanczy się) to przy próbie ściągnięcia z Twojego linku wiedzę coś takiego
Siemens pisze: You see this page because you had problems downloading
or
You see this page because you came from a non Siemens website.
If you are trying to download any firmware, software or manuals from our servers, please disable your firewall before downloading. The use of firewalls or home firewall software can cause access problems. Please disable your firewall to continue downloading from our server temporarily. After downloading the file, be sure to re-enable your firewall. [...]
A to co ja podałem działa :shock:

Obrazek
Obrazek

#55674  autor: MarcinK
 23 lut 2006, 13:43
chyba wiem czemu, portal siemensa widac nie pozwala na hotlinking, bo ja dalem link do pobrania sds a Ty do dtrony gdzie ten link jest :wink:

#55681  autor: Klusek
 23 lut 2006, 14:02
Tankian pisze:chyba wiem czemu, portal siemensa widac nie pozwala na hotlinking, bo ja dalem link do pobrania sds a Ty do dtrony gdzie ten link jest :wink:
Tak też sobie właśnie pomyślałe, ale dziwi mnie to, bo wydaje mi się, że zawsze podawałem bezpośrednie linki do programów ze strony Siemensa i nigdy nie było z nimi jakichkolwiek problemów.

Obrazek
Obrazek

#55705  autor: Vin
 23 lut 2006, 15:54
Dobra SDS'a mam, a trzeba jakieś stery ściągnąć :?: :D

#55720  autor: MarcinK
 23 lut 2006, 16:17
nie, są w pakiecie, tak jak m-router

#55767  autor: Vin
 23 lut 2006, 17:54
Yh zciągnołem go, i próbuje zainstalować, a tu wyskakuje, że na komputerze zainstalowana jest inna wersja tego programu :|
Nigdy go nie instalowałem przecież :|
Zaraz chyba przeniose to sobie na 2 kompa i zobaczymy co tam wymyśli....