jajo9 pisze:Jestem po rozmowie z DUK. Nie wysłałem, jeszcze wypowiedzenia, ale od razu zapytałem się o adres, gdzie wysłać wypowiedzenie, to Pani nawet mi nie podała od razu, tylko zręcznie zaczeła informować o ofertach specjalnych. Mam w tej chwili 10Mb/s z UPC WIFI za 66 zł.
Warunki DUK:
1. 10Mb/s + WIFI/12 miesięcy = 58,90zł
2. 30Mb/s + WIFI/12 miesięcy = 67,90zł
Taryfa standardowa jak nic nie zrobię.(Umowa kończy mi się w lipcu).
10 Mb/s= 66 zł dotychczasowe + 5 zł podwyżka= 71 zł
Oprócz tych 71 zł od lipca grozi mi opłata dodatkowa 16 zł za włączone WiFi w modemie, co jest strasznie dziwną polityką firmy, bo mam tylko jedną usługę, bo mi się rabat anuluje jak umowa przejdzie na okres nieokreślony.
Wniosek: Wysyłam wypowiedzenie. Pewnie nic nie stracę.
To opcja 30Mb/s w ogole jest??? jak ja przedluzalem umowe(wrzesien) to dostalem przy przedluzeniu za 56,1zł 10Mb/s i do tego chyba 1 miesiac za zlotowke... nie wiem jak wyglada sprawa z Wi fi bo nie korzystam ale moj reuter posiada taka opcje w kazdym razie propozycja bez rewelacji ze tak powiem tez bede musial do nich zadzwonic tylko
najpierw rzuccie im wypowiedzeniem mozna to zrobic przez strone internetowa lub w ich punkcie...
http://obsluga-klienta.upc.pl/app/answe ... /related/1 bez tego nawet jak im przez telefon powiecie ze rezygnujecie to nic wam to nie da bo dostaniecie standardowa oferte
ps po zlozeniu wam propozycji przez konsultanta powiedzcie ze jest slaba spytajcie sie kiedy upc odlaczy wam uslugi i jesli nie zadzwonia to sami zadzwoncie najlepiej pare dni przed terminem odlaczenia... przerabialem to z nimi i zawsze skutkuje

ps2 nie dajcie sie w ciagnac w zadne umowy dluzsze niz 12 miesiecy... kiedys sie dalem wciagnac z oferta z TV... to 5 miesiecy czekalem na wymiane dekodera do TV!!!(naszczescie ucieklem z tego bo wycofali jakies kanaly i moglem zrezygnowac bez konsekwencji) poprostu jak sie z nimi uwiazecie na tak dlugo to obsluga klienta mocno siada takze nie polecam
14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-
Nokia 33310--> Mitsubishi Trium

--> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6