http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 120328.pdf
punkt 1.5.1
istnieje on w ofertach od czasu, kiedy wprowadzono w abonamentach wliczony pakiet 250mb.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
rzeczywiście jest 1GB za 10 zł, a w taryfach dla lubiących rozmawiać jest opcja włączenia tego pakietu, żeby abonament wyszedł taki sam jak w taryfie multimedialnej tylko zamiast 250MB 1GB ?thonka pisze:http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 120328.pdf
punkt 1.5.1
istnieje on w ofertach od czasu, kiedy wprowadzono w abonamentach wliczony pakiet 250mb.
Z innej beczki, jeśli rozmawiacie ze sobą tak dużo to czemu nie Heyah? SMS w sieć za darmo, połączenie w sieć za darmo po doładowaniu za 30, czyli mamy 30 zł na koncie i SMS i połączenia w sieci za darmo, za 9 zł wykupić możesz 100 MB czyli zostaje ci 21 zł, za kolejne 9 zł masz pakiet 1000 SMS do wszystkich sieci, ale czy tego będziecie używać to nie wiem. Masz 21 zł na wygadanie do innych sieci bez playa daje ~70 min. SMS poza pakietem kosztuje 14 gr do wszystkich.
reasumując. za 30 zł doładowania masz, darmowe SMS w sieci, darmowe połączenia w sieci, pakiet 100 MB, i ~70 min poza sieć na dzwonienie.
reasumując. za 30 zł doładowania masz, darmowe SMS w sieci, darmowe połączenia w sieci, pakiet 100 MB, i ~70 min poza sieć na dzwonienie.
Wiesz co, ja akurat mam ten pakiet i ciężko mi go wykorzystać w miesiąc. A to dlatego, że mam w domu router i jeżeli chce pościągać jakieś aplikacje czy różne inne rzeczy to korzystam z Wi-Fi. Wszystko też zależy od tego ile i przede wszystkim na jakie strony kto wchodzi. Ja przeważnie wchodzę na telepolis i na inne strony, które nie są aż tak zasobożerne, a instalując operę mini bodajże jeszcze się zmniejsza transfer danych(?).ciekawy pisze:250MB na internet ten limit jest tak mały, że wykorzystać go można w dzień, dwa, trzy zależy kto jak korzysta,
Jeżeli ktoś nie ma routera w domu to wtedy i owszem, pakiet może okazać się za mały.
Poza tym w T-Mobile stali abonenci mogą powiększyć ten pakiet do 1GB za dopłatą 10 zł
A co do Twojego stwierdzenia, że nie zmienisz operatora na W3:
Każdy jest w tej sieci, w której mu jest dobrze, bo ma, np. tam większość znajomych/rodziny, dostaje jakieś gratisy w związku z przedłużeniem umowy itp.
Poza tym nie wszyscy ludzie chcą/lubią bawić się w takie ustawianie sieci Plusa czy Orange na sztywno. Dla nich telefon ma mieć zasięg, ma działać, ma być dobra jakość. Nie widzę, np. mojego taty właśnie przy takim przestawianiu. Nie to żeby był jakiś nieogarnięty w telefonach, ale o po prostu uważa, że ma telefon i ma mu służyć, a nie żeby latał po sieciach, bo akurat Play nie ma zasięgu.
Horacy, porównywałem oferty abonamentowe minuty i net w jednej taryfie, Heyah to tylko oferta na kartę, poza tym nie mam nikogo w Heyah, zamiast tego Heyah wolałbym już tak taka ale tak jak piszę bardziej interesuje mnie abonament przynajmniej póki oferty są korzystne.
UndiscloseD, to, że jest pakiet 1GB za 10 zł dla abonentów to plus dla t ale jednak ten standardowy pakiet 250MB jest za mały jak dla mnie, nie to, że nie chcę przejść do starych sieci tylko najlepiej wypada mi play bo mam numery prawie po równo w każdej sieci, więc jakiej sieci ze starych sieci bym nie wybrał będzie dobrze do sieci i źle poza sieć.
UndiscloseD, to, że jest pakiet 1GB za 10 zł dla abonentów to plus dla t ale jednak ten standardowy pakiet 250MB jest za mały jak dla mnie, nie to, że nie chcę przejść do starych sieci tylko najlepiej wypada mi play bo mam numery prawie po równo w każdej sieci, więc jakiej sieci ze starych sieci bym nie wybrał będzie dobrze do sieci i źle poza sieć.
Dlatego jak pisałem wcześniej, jednym on wystarcza, drugim nie. Więc komu nie wystarcza to może rozszerzyć, albo iść do Play po ofertę AI Max bodajże-co kto lubi.ciekawy pisze:standardowy pakiet 250MB jest za mały jak dla mnie
Ja również przychylam się do propozycji Heyah, jeśli chodzi o prepaidy. Oferta jest w miarę prosta i można sobie wybrać sensowny pakiet transmisji danych.
Natomiast jeśli chodzi o abonamenty, rozważyłbym jeszcze Panterę II 225 w Orange za 69,90zł. Za tę cenę jest 225 minut do wszystkich sieci wymiennych na smsy, nielimitowane rozmowy w Orange dzięki darmowej usłudze Pogaduchy na okrągło, pakiet 500MB danych (niestety bez lejka), 1200 minut na wybrany numer stacjonarny. W tym abo da się wybrać całkiem niezłe telefony, warto zwracać uwagę na okresowe promocje cen telefonów, szczególnie w okolicach świąt. Jedyne wady tej oferty to mała ilość smsów i brak lejka na transfer danych, ale mi do telefonu z Windows Phone w zupełności wystarcza, mimo że się nie ograniczam w korzystaniu z netu.
Natomiast jeśli chodzi o abonamenty, rozważyłbym jeszcze Panterę II 225 w Orange za 69,90zł. Za tę cenę jest 225 minut do wszystkich sieci wymiennych na smsy, nielimitowane rozmowy w Orange dzięki darmowej usłudze Pogaduchy na okrągło, pakiet 500MB danych (niestety bez lejka), 1200 minut na wybrany numer stacjonarny. W tym abo da się wybrać całkiem niezłe telefony, warto zwracać uwagę na okresowe promocje cen telefonów, szczególnie w okolicach świąt. Jedyne wady tej oferty to mała ilość smsów i brak lejka na transfer danych, ale mi do telefonu z Windows Phone w zupełności wystarcza, mimo że się nie ograniczam w korzystaniu z netu.