Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Widzisz, trudno mi powiedzieć. Powinna rację mieć ta pierwsza, jednak w dobie jednodniowych przenosin do innej sieci...elkanguro pisze:DanielR, a która strona ma rację?
ta strona działa źle, zanim sprawdzę czyjś numer sprawdziłem swój numer który przeniosłem z sieci do sieci i pokazało mi nazwę sieci z której był numer przeniesiony, nie wyświetla prawidłowo sieci w której jest numer obecnie, żeby powstrzymać komentarze, że przeniosłem numer dopiero co to dodam, że numer jest od dawna przeniesiony i działa w sieci do której jest przeniesiony, nie polecam korzystania z tej strony bo wprowadza w błąd.darkangel pisze:Polecam strone www.wjakiejsieci.pl
to działa dobrze, pokazuje w jakiej sieci numer jest obecnie, a nie z jakiej sieci pochodzi jak poprzednia strona.
sprawdziłem wlasny numer ktory przenioslem z plusa i pokazuje mbank mobile - czyli prawidlowo.ciekawy pisze:ta strona działa źle..darkangel pisze:Polecam strone www.wjakiejsieci.pl
ja sprawdzałem numer przeniesiony między realnymi sieciami czyli Orange Plus PLAY T i wyświetla źle, bo wyświetla sieć z której numer pierwotnie pochodził, nie wyświetla sieci w której numer jest obecnie.markoz7874 pisze:sprawdziłem wlasny numer ktory przenioslem z plusa i pokazuje mbank mobile - czyli prawidlowo.ciekawy pisze:ta strona działa źle..darkangel pisze:Polecam strone www.wjakiejsieci.pl
Pozostale strony pokazuja plusa - w sumie mbank dziala na sieci plusa, ale powyzsza strona okresla siec precyzyjniej.
OK, tylko po co piszesz to samo dwa razy?ciekawy pisze: ja sprawdzałem numer przeniesiony między realnymi sieciami czyli Orange Plus PLAY T i wyświetla źle, bo wyświetla sieć z której numer pierwotnie pochodził, nie wyświetla sieci w której numer jest obecnie.