Witam serdecznie słyszałem że można przedłużyć umowę 3 do 4 miesięcy wcześniej ,a więc pomyślałem sobie że skorzystam z oferty z telefonem.Chciałem wszelki sprawy załatwić poprzez stronę play.pl(przedłużenie przez internet) ,a więc wchodziłem w Promocje/Przedłużam umowę/Abonament/wybieram taryfę RePlay All Inclusive MAX 95 ,wybieram telefon który mnie interesuje ok dalej po chwili przechodzę do koszyka z podsumowaniem jak taryfa i jaki tel następnie naciskam przycisk dalej no i w tym momencie wywala mnie do strony głównej play.pl.Kiedy wybieram opcję chcę nowy numer to wszystko działa.Kolejna sytuacja wybieram Oferta/Przedłużam umowę/wybieram taryfę i tel i znowu do koszyka dalej i wyrzuca mnie na stronę główną.Pomyślałem sobie że może system blokuję bo mam jedną fakturę zaległą ok więc jak najszybciej zrobiłem przelew za fakturę potwierdzenie zapłaty wysłałem do finansów play
[email protected] po jakiejś godzince potwierdzili odebranie potwierdzenia ,po upływie gdzieś 6 godziny w play24 zaktualizowało mi się że faktura została zapłacona ,wcześniej wyskakiwał komunikat że jest zaległa faktura.Dziś w play24 jest wszystko na + ,dodam również że zapłaciłem więcej niż kwota figurująca na fakturze a , więc na koncie mam nadpłatę.Szczęśliwy że teraz będę mógł bez problemu przedłużyć umowę i dostać nowy tel ochoczo przystąpiłem do zadania ,ale niestety finał był taki że problem pozostał.Moja umowa kończy się 20.08.2012 r.Dzwoniłem przed zapłatą do konsultanta play ,powiedziałem że chcę przedłużyć umowę on sprawdził i powiedział że jest odmowa systemu i spytał mi się czy mam uregulowane należności ,cóż wtedy nie miałem a więc kazał mi uregulować ,więc zrobiłem to i nic z tego.Na koniec dodam że chciałem tel htc evo 3d 22 były dostępne a już 24 nie są z lekka się zirytowałem bo w momencie kiedy był to mogłem mieć go za 1zł ale nie mogłem nic zrobić masakra.