Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
No mnie też to zaskoczyło stąd mój post. Punkt do którego zaniosłem telefon, to niby centrum serwisowe Samsunga, ale szyld jest Nokia CareManiiiek pisze:Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Serwis autoryzowany z Orange? Ile kosztuje wymiana karty? Nie żebym coś sugerował, ale...
Na tego typu objawy może mieć wpływ bardzo wiele czynników. Jednym z nich może być telefon, ale również karta SIM. Często jest tak, że mogą pojawiać się błędy na karcie, które powodują różnego rodzaju utrudnienia. Mogą się one nasilać w zależności od aparatu telefonicznego. Nowe telefony w niektórych przypadkach nie współpracują prawidłowo z ze starszymi kartami SIM. W takim wypadku wskazana jest wymiana karty SIM. W tym celu należy udać się Salonu Orange.
Mam taką kartę, ale przyznam się że jej dobrze nie sprawdziłem w swoim telefonie. Poza tym używam teraz telefonu zastępczego (Nokia 6303) i żadnych problemów nie mam. Jakość połączeń jest bardzo dobra, co moim zdaniem wskazuje, że karta jest w pełni sprawna.towerone, weź sobie załatw darmową kartę z z Orange i z jakiejś innej sieci (lista jest tutaj). Wówczas będziesz mógł wykluczyć czy wina leży po stronie karty, sieci czy też telefonu.