rain86 pisze:- kiepski aparat w zestawieniu z SGS II
Racja, ale osobiście aparat w telefonie przeze mnie w ogóle nie wykorzystywana funkcja, bo mam cyfrowy, który też mam zawsze przy sobie.
rain86 pisze:ustępuje mocą SGS II - tak tak, exynos jest jednak bardziej wydajnym sprzętem, do tego nie jest obciążaony tak strasznie zasobożernym SENSE
SENSE, zgadza się... jest dość zasobożerny, natomiast nie widzę żadnego spowolnienia od kiedy się przesiadłem na Evo 3D, to samo na Desire S, bo akurat małżonka posiada i też żadnych zwiech, choć widziałem/czytałem wiele opini, że są straszne lagi... obalam.
rain86 pisze:SuperLCD jednak moim zdaniem nie umywa się do SAmoled+ - zwłaszcza kąty widzenia i widoczność w słońcu
Tu zgadzam się w 100%, super amoleda brakuje, to jednak jest wyświetlacz, który nie będzie miał konkurencji, Samsung w tej kwestii wymiata.
rain86 pisze:w sgs II bateria lepiej znosi użytkowanie + możliwość wstawienia oryginalnej 2000 mah
Mnie bateria starcza na 2 dni i dla mnie to jest ok rezultat przy takim wyświetlaczu i tak dużej intensywności wykorzystania telefonu (dużo dzwonie i sms)
rain86 pisze:170 g wagi EVO ! - masakra, tyle to waży Note
Jest ciężki w stosunku do SGS III, ale dlaczego... hm, bo jest wykonany ze znacznie lepszych materiałów i to widać gołym okiem.
rain86 pisze:gorsza jakość muzyki w Evo
Słuchawki lepsze i problem zażegnany.
Dla mnie liczyło się przede wszystkim wykonanie i wielkość wyświetlacza, a tu u mnie wygrał Evo. Wydajność telefonów porównywałem przy normalnym wykorzystani i zarówno jeden jak i drugi sprawował się super, jednak HTC, to HTC przynajmniej dla mnie... po prostu jakość.