Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
przytrzymac ten przycisk - bodajze 'punkt g' z boku obudowy i potrzasnac/podrzucic czy cos takiego - musisz sprawdzzic. Przynajmniej tak mi sie zdaje ze bylo cos takiego w tym lgnegra pisze: czy jest możliwość odbioru rozmowy w inny sposób niż ; przesuwanie; palcem zielonej ikonki?.
Fajnie, czytałam juz o tym.tomko111 pisze:Nowa, OFICJALNA informacja na facebooku LG.
http://www.facebook.com/notes/lg-mobile ... 1733202487
Aktualizacja do androida 2.3 będzie dostępna od 28 listopada 2011r.
Nie mniej jednak pamiętajcie, że dokładne terminy aktualizacji mogą się różnić, ze względu na różne wymagania w poszczególnych krajach, które dotyczą operatorów komórkowych.
Przecież sprzętową klawiaturę zawsze możesz zamienić. Jak nie na Swype, to cokolwiek innego z masy dostępnych Google Play.MADMAX pisze: LuiN w recenzji zachwala pisanie wiadomości, natomiast w komentarzach pojawiły się głosy, że wcale nie jest z tym tak kolorowo.
Jak dasz jakieś przyzwoite słuchawki, to będzie dobrze. Byle by nie te z zestawu, albo pchełki z kioskuMADMAX pisze:dźwięk na słuchawkach faktycznie jest poniżej przyzwoitego poziomu, czy przeciętny meloman nie będzie miał powodów do narzekania?
Bateria niczym nie wyróżnia się na tle innych Androidów. Ani na plus, ani na minus.MADMAX pisze:Trochę studzi ją za to kiepska podobno bateria.
Pisze się normalnie. Dość dobrze działa korekta wyrazów. Jednak nie raz zdarza mi się, że muszę skasować to co napisałem i napisać jeszcze raz, bo wyskakują dziwne bzdury.MADMAX pisze:. Może ktoś z forumowiczów jeszcze go posiada i mógłby powiedzieć jak jest z tymi smsami? LuiN w recenzji zachwala pisanie wiadomości, natomiast w komentarzach pojawiły się głosy, że wcale nie jest z tym tak kolorowo.
Jedyne co bezprzewodowo podłączyłem to głośnik. Działają poprawnie.MADMAX pisze:Ostatnia rzecz; próbował ktoś podłączać bezprzewodowo zewnętrzne urządzenia takie jak na przykład klawiatura?