• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 175 z 241
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 241

#552803  autor: pakierhakierxd
 08 maja 2012, 16:58
Pewnie po otrzymaniu dokumentów przez kuriera czyli myślę że w ciągu 2 dni będziesz mieć ale ja tylko tak myślę :D

Pozdrawiam :)

#552804  autor: potargany
 08 maja 2012, 17:09
Ja miałem w ten sam dzień :) pare godz poznej dosłownie

Pieniądze to nie wszystko ...

#552805  autor: pakierhakierxd
 08 maja 2012, 17:12
Ciekawe czy mi mi wejdą warunki jutro czy później z dziś przedłużonej oferty przez telefon pani mi powiedziała że do 10 dni :) przydał by się szybciej pakiet 1gb i smsy no limit :),ps. wiem że to będzie proporcjonalnie rozliczone ale teraz wogołe nie mam pakietu sms i pakiet 250 mb na neta z czego pozostało ok. 130 :D

Pozdrawiam :)

#552962  autor: play4you1
 09 maja 2012, 11:16
sumix pisze:43730073 - co któryś MMS do mnie nie dochodzi. Sprawdziłem u nadawców co mi wysłali... ba nawet zrobiłem test wysłałem do siebie 3 MMSy z innego telefonu. 2 z 3 doszły.
BOK zamknął zgłoszenie i walnął jakąś formułke i bla bla bla.

Play4You możesz zerknąć na moje zgłoszenie, bo cudować z BOKiem Play już mi sie odechciało.
okej tyle co moge narazie zrobic to przekazać sieciowcą do sprawdzenia

[ Dodano: 2012-05-09, 11:21 ]
barcafan88 pisze:Mam takie pytanie dotyczące sieci play - a bardziej konkretnie działań operatora. Czy wiadomo kiedy wyjdzie możliwość zaktualizowania swojego telefonu ( w tym wypadku sgs2) do icsa?(android 4.0). MIało być w kwietniu ale coś cisza w temacie.

pozdrawiam
ostatnie testy sa w trakcie. więc niedługo już bedzie

[ Dodano: 2012-05-09, 11:27 ]
qper pisze:Play4you

mam pytanie odnośnie tego numeru na którym nie wyświetlała się data ważności programu doładowań. Czy coś już może wiadomo ? W dalszym ciągu data się nie wyświetla.
Miało automatycznie się zaczytać (sic!), przypomnij mi na prv, który to numer. Będzie zrobione.

#552988  autor: Blank
 09 maja 2012, 13:35
play4you1,

Czy wiadomo Ci, jaka w przybliżeniu byłaby kara umowna (na starcie) dla oferty przedłużeniowej Play Online 69 za 34,50 zł / mc?
Dzisiaj dostałem taką propozycję od was listownie, ale ostatnio wasz internet gorzej działa, więc to od tego parametru zależeć będzie moja decyzja.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#553263  autor: user_delete19
 10 maja 2012, 17:13
play4you1, play4you2,
sugestia co do aplikacji mobilnej na androida -- nie moglibyście (wzorem vibera czy freyah) zrobić tak, żeby weryfikacja (na przykład do wejścia w usługi) była przeprowadzana przez sms przy pierwszym wejściu w stosowną opcję? Będzie pewność, że aplikacja jest używana na określonym numerze a nie będzie wymogu używania sieci komórkowej (wyłączanie wifi i przelogowywanie jest upierdliwe :/)

#553414  autor: KC-KARLOS
 11 maja 2012, 13:51
Wygląda na to, że po 25 maja, wszyscy przeniesiemy się do specjalnego, tworzonego przez Play forum, m.in. pomocy, itd. Domyślnie miałby to być oficjalna i jedyna droga do zgłaszania poważniejszych i skomplikowanych problemów, odnośnie operatora P4.
Jednocześnie Rzecznik ogłosił nabór na moderatorów projektu Play'a.

Szczegóły: Forum rusza lada dzień

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#553421  autor: Samuraj
 11 maja 2012, 14:29
Dobra inicjatywa i wyjście do blogerów - wszystko w jednym miejscu. Będę pełen podziwu dla Moderatorów, którzy po pracy będą poświęcać swój czas na forum. Chyba, że Moderatorem będzie osoba, która ma 'luźną' pracę i może sobie pozwolić na siedzenie na forum.

Jam Samuraj, skumaj, honor i duma u nas
To Skor, Mati, Bukarini, K.D.W.A. - StyliSuma
Anno Domini ku anatomii miliardów
Sztuka artu synu, na linii startu tu

#553422  autor: DanielR
 11 maja 2012, 14:38
A z drugiej strony moim zdaniem, w pewnym sensie ograniczony kontakt z wieloma potencjalnymi klientami sieci... Do tej pory na playformersów mogli natrafić (nawet przypadkiem) ludzie odwiedzający np. Telepolis. Teraz z pomocy skorzystają jedynie wtajemniczeni, wiedzący o specjalnym forum. Niby z FORUM Telepolis też będzie można się dowiedzieć o nowym, choćby i z tego tematu. Sądzę jednak, że nie każdemu przypadkowemu odwiedzającemu, szukającemu pomocy w temacie sieci Play, będzie się chciało przeglądać wszystkie tematy, tym samym nie dowie się o nowym forum. :|

#553423  autor: KC-KARLOS
 11 maja 2012, 14:44
Dlatego obawiam się, że po wprowadzeniu tego projektu, ten wiodący temat o Play, mógłby być już nierozwijany na forum Telepolis.pl, a na tamtym nowym forum udzielaliby się obecni klienci oraz przeciwnicy, maruderzy, itp. Nowym moderatorom życzę jak najmniejszej ilości postów do usuwania ;)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#553428  autor: Blank
 11 maja 2012, 15:08
Karlos20, będziesz ubiegał się o stanowisko moderatora?

Forum oparte na skrypcie vBulletin to jest właśnie to, czego Play potrzebował.
Ciekawe jak będzie wyglądało. Obstawiałbym biało-fioletowy lub czarno-fioletowy odcień oraz postawienie na prostotę.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#554181  autor: playonline
 14 maja 2012, 23:45
Zanim owe forum wyparuje - Play4You - czy macie w planach wprowadzenie wysylania nieodebranych mmsow na maila czy na "konto" w internecie tak jak jest to u niektorych operatorow?

#554187  autor: user_delete19
 15 maja 2012, 00:01
playonline pisze:Zanim owe forum wyparuje - Play4You - czy macie w planach wprowadzenie wysylania nieodebranych mmsow na maila czy na "konto" w internecie tak jak jest to u niektorych operatorow?
Afair było powiedziane, że coś takiego jest planowane, ale bez szczegółów (coś jak sms na email teraz). Chętnie bym coś takiego widział dla wszystkich mmsów...

#554338  autor: dagusia_d
 15 maja 2012, 17:52
Play4you czy możesz pogonić towarzystwo ze zgłoszeniem numer 43797972 ?

#554339  autor: KC-KARLOS
 15 maja 2012, 18:20
divhashmorex pisze:będziesz ubiegał się o stanowisko moderatora?
Nie, zresztą już czas minął na zgłoszenia; bez sensu jest usuwanie kilku tysięcy postów nie na temat. Tylko TUTAJ jest elegancko :) I tak powinno być nadal.

#554648  autor: kwintolp21
 17 maja 2012, 11:15
Witam,
Problem był już poruszany jednak nadal awaria nie ustępuje.
Chodzi o import kontaktów w play24 aby ich używać w teleplay.
Aplet umożliwia import kontaktów z pliku (outlook i pochodne) oraz bezpośrednio z konta gmail.
Niestety na dwóch przeglądarkach (firefox,IE), dwóch komputerach, najnowsze aktualizacje adobe i flash.
Synchronizacja nie idzie plików w ogóle nie chce czytać (zero reakcji apletu) a kontakty gmail przekierowuje na stronę google, prosi o zgodę na dostęp wraca na play i prosi wybrać jakie kontakty ma zaimportować z pustej listy. Dla scisłości w plikach vcard i csv mam 160 kontaktów (imię+nazwisko i jeden numer) na gmailu tak samo.
Wpisywanie ręczne działa choć mi się to nie uśmiecha...

Czy ktoś rozwiązał w jakiś sposób ten problem.
Pozdrawiam
Paweł

#554693  autor: Quetzal
 17 maja 2012, 14:40
agaak pisze:PLAY4U - chyba macie za dużo kasy :)
Dziś, listonosz przyniósł mi list z info, o cenach roamingu. A mam w play24 podany e-mail aby nie otrzymywać makulatury.
To, ze przyniósł to jeszcze pół biedy. Gorzej, że te listy mają zerową wartość merytoryczną.
Zamiast napisać:
"1 lipca zmienia się prawo, w związku z tym cena za XXX będzie wynosiła YYY"
Play przysłał informację, ze zmieni się cena, ale na pewno nie będzie wyższa niż obecnie. O tym, ze roaming danych ma być niemal 10 razy tańszy to im się jakoś zapomniało.

#554698  autor: KR2615
 17 maja 2012, 14:49
Piękny przykład jak PLAY marnuje kasę. Mam kilka(naście) numerów przeniesionych do PLAY. Dzisiaj dostałem troszkę makulatury adresowanej do mnie osobiście. Podejrzewam, że w każdej kopercie jest ten sam bełkot. Jeszcze nie otwierałem. Czekam na drugą porcję na drugim adresie:

Obrazek

Pociesza mnie tylko, że PocztaPolska przez nich nie zbankrutuje a do skarbu państwa wpłyną pieniądze z podatków ;] W końcu nie ja za to płace. Wszystkie numery to prepaid, raz doładowany, leży w szufladzie.

#554706  autor: DanielR
 17 maja 2012, 15:31
Quetzal pisze:Gorzej, że te listy mają zerową wartość merytoryczną.
No ale wiesz dobrze, że akurat w kwestii zmian regulaminu, muszą poinformować o tym fakcie z minimum miesięcznym wyprzedzeniem. Projekt rozporządzania dotyczącego stawek roamingowych ma zostać podpisany w dniu 11 czerwca, stawki będą obliczane na postawie kursu Euro któregoś tam (zapewne pierwszego) czerwca, wiec jak mogą Ci już teraz podać ostateczne ceny brutto w złotówkach?
  • Strona 175 z 241
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 241
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175