Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Edmund wymienil. Latwiej bylo by chyba wymienic, ktory nie oferuje darmowego startera, a Ty pytasz ktory?kamil2227 pisze:tkz których ? i chciałbym spytać czy nie będzie problemu jakbym chciał wziać pare starterów od danej sieci czy można tylko 1
Zdaje mi się że Lyca ostatnio rozdawała startery w prywatnych szkołach wyższych w Chorzowie, bo widziałem porozrzucane opakowania po nich w okolicy jednej z nich.ms93 pisze:LycaMobile rozdaje startery na Dworcu Centralnym w Warszawie (koło łącznika ze Złotymi Tarasami).
to może się pochwal jakie to są numeryprzechodzień pisze:ja sobie ostatnio zamówiłem dwa darmowe startery heyah z fajnymi numerami, ale ani myśle ich oddawać hehe
możesz napisać jaśniej o co chodzi dokładnie z tą subskrypcją ?kamil2227 pisze:Po prostu mając numer nieużywany można zarobić wykonując pewną czynność . Tylko takie co 0 zł na koncie bo jeśli się używa to wtedy system jest nie opłacalny bo po wykonaniu czynności uruchamia się subskrypcja która kosztuje sporo a jak ma sciągnąć z konta kase jeśli jej nie maOk dzięki za pomoc zamawiam startery
[ Dodano: 2012-05-21, 18:47 ]
te startery z orangę są jakoś rejestrowane na moje dane ? Ponieważ użyłem ich do wypełniania ankiet i nie chcę żeby potem mi przyszły jakieś rachunki do domu do zapłaty
Jest. W systemie masz wpisane takie dane jak: imię i nazwisko oraz adres (dane które podajesz do wysyłki). Resztę jeśli chcesz możesz uzupełnić w salonie.oski33 pisze:Piszę tutaj, bo nie warto nowego tematu zakładać. Czy numer z darmowego startera w Orange jest automatycznie rejestrowany na dane osoby zamawiającej? Czy po prostu jest jako numer niezarejestrowany?