gobi pisze:Witam!
Czy oferta play dotycząca telefonu po 12 miesiącach jest dalej aktualna
Tak dalej jest aktualna zadzwoń do Bok i zobacz czy jesteś uprawniony do skorzystania z niej.
[ Dodano: 2012-04-25, 10:58 ]
divhashmorex pisze:Mila89, to może inaczej.
Przedłużam Umowę - kończy mi się umowa, jestem zadowolony, więc z chęcią ją przedłużę. W zamian za przedłużenie umowy, operator daje mi lepsze warunki, bo jestem ich stałym klientem. Innymi mówiąc: mam 1 abonament, to po przedłużeniu nadal będę miał 1 abonament.
Dokupuję Ofertę - Mam już abonament, jestem zadowolony, ale potrzebuję czegoś więcej. Biorę zatem kolejną ofertę. Po dokupieniu oferty będę mieć zatem ten abonament, który miałem wcześniej ORAZ ten, który zamówiłem teraz.
Przy czym, z tego co pamiętam z bloga, promocyjna oferta TYLKO SIM przedstawiona na blogu będzie miała tą różnicę, że będzie dostępna także dla użytkowników Play Fresh/Lubię to, etc., którzy korzystają z sieci przez minimum 3 miesiące (pod warunkiem, ze to ten numer będzie przenoszony do oferty promocyjnej). Ale tego przez eShop się raczej nie da zrobić
@ divhashmorex. @mila89
właśnie opcja „dokupuję ofertę” dotyczy tych którzy przechodzą z Fresh a mieli usługę ponad 3 miesiące, lub tych którzy mają inną usługę voice lub Internet w Play( niezależnie czy kontakt im się skończył czy nie). „Przedłużam umowę dotyczy tylko usług abonamentowych i wiąże się z podpisaniem aneksu do obecnego kontraktu”.
Czyli tak jak mila89 napisał