• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #549779  autor: Ganja
 24 kwie 2012, 09:56
Witam przeszedłem parę dni temu w plusie na nową taryfę mix V oraz wziąłem telefon nokia 500, taryfa ta nie jest zadowalająca, ale przypomniałem sobie, że dostałem 2000 mmsów do plusa za darmo, a jako, że można tworzyć je jako pliki tekstowe to się ucieszyłem, wysłałem jednego wszystko ok, jednak powtarzając operację już mi się nie udaje...podczas gdy dodaje 'slajd' wyskakuję info 'typ wiadomości został zmieniony na mms' tworzę tekst, wybieram adresata i klikam wyślij w tym momencie wyskakuję ponowne info 'typ wiadomości został zmieniony na sms' i wysyła wiadomośc jako sms i ciągnie kase z konta, bo nie mam jeszcze wykupionych pakietów, proszę o pomoc, czy trzeba coś skonfigurować, czy coś źle robie?
Ostatnio zmieniony 02 lip 2012, 20:51 przez Ganja, łącznie zmieniany 1 raz.

#549781  autor: Kamil_K
 24 kwie 2012, 10:03
Nokia próbuje myśleć za Ciebie :).

Spróbuj napisać swoją treść na pierwszym slajdzie, potem dodaj drugi i napisz na nim cokolwiek, np. "pozdrawiam".

#549788  autor: Ganja
 24 kwie 2012, 10:38
Niby działa, ale muszę pisać 2x to samo..nie wiem jak to wygląda u odbiorcy, nie bede pisał w każdym 2 slajdzie pozdrawiam czy cos nie wiem jak to ogarnac;d

#549791  autor: Niezgodna7
 24 kwie 2012, 10:55
A jak to jest, gdy tworzysz mmsa (a w nim tylko text) i go zapiszesz? Zapisuje się jako mms? Czy sms?
PS. Nie wiem czy u Ciebie to zadziała, dodaj new slide, cofnij się do pierwszego napisz text i zapisz. Może tak będzie jako mms?

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#549828  autor: Ganja
 24 kwie 2012, 13:27
Próbowałem robić jak mówisz, ale wtedy telefon sam zmienia go na sms, a gdy zrobie jak mowisz z zapisywaniem, ze dodam slajd napisze tekst i zapisze w roboczych to widzi go jako mms

#549833  autor: Niezgodna7
 24 kwie 2012, 13:52
Hmm.. Co by tu jeszcze wymyślić.. ..w starych fonach miałem skróty do sms lub mms, w zależności które darmowe. Może znajdzie się coś takiego? Create new sms /create new multim.? * Jeśli nie, to może z listy kontaktów - będzie opcja wyślij sms /mms bezpośrednio?

#549838  autor: Ganja
 24 kwie 2012, 14:01
bezpośrednio nie moge w opcjach mam jedynie 'wiadomosc' a tu jest zwykly sms...jezeli napisze wiadomosc w slajdzie na 1 stronie i np ten sam text na 2 stronie jak przewine wysle jako mms, a jezeli na jedej stronie obojetnie ktorej zmienia juz na sms

#549876  autor: Niezgodna7
 24 kwie 2012, 15:49
No to kropeczkę lub enter dawaj na 2 slajdzie i jako tako po problemie. PS. U mnie (5230) wystarczy dodać slajd i wrócić do pierwszego. Zapisuje jako mms.

#551478  autor: Maniiiek
 02 maja 2012, 08:18
Albo dodawaj jakiś bardzo mały obrazek. Np. czarny kwadracik o wymiarach 1x1 piksel.

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.