• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 83 z 182
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 182

#549215  autor: Rogi
 21 kwie 2012, 13:36
Dzięki, byłem dziś przedłużyć. :P

[ Dodano: 2012-04-22, 09:48 ]
Mam jeszcze pytanie, bo nie dopytałem w salonie. Otóż mam okres rozliczeniowy 1 dnia mies. Nowy aneks wszedł już dzisiaj w życie i zostały mi przyznane środki z nowego abo proporcjonalnie mniejsze w stosunku do ilości dni pozostałych do końca mies. Zapłaciłem jednak już poprzednią fakturę za kwiecień na kwotę większą niż obecny abonament, a wszystkie złotówki i pakiety ze starego abo przepadły. Czy będzie to jakoś wyrównane?

#549545  autor: waeren
 23 kwie 2012, 07:51
Prawdopodobnie odliczą Ci również proporcjonalną ilość tego co zapłaciłeś za ten czas po wejściu nowych warunków do końca miesiąca :twisted:

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#549601  autor: pakierhakierxd
 23 kwie 2012, 15:33
Witam mam pytanie jaki jest pakiet złotówek w abonamencie z telefonem i bez w abonamencie all inclusive max 45 za 45zł bo nie wiem czy minuta jest po 0,29 czy 0,39 :D ,wiem tylko że jest 210 minut wymienne na 455 sms :P

Pozdrawiam :)

#549650  autor: Grzeslav
 23 kwie 2012, 18:57
Cześć,
po wysłaniu rezygnacji z abonamentu LP SMS za 49zł miałem dziś telefon z ObsługiKlienta i powiedziałem, że mógłbym zgodzić się na All Inclusive za 39zł z konsolą PSP ale gdyby była za 100zł a nie za 229 :P Ku mojemu zaskoczeniu konsultantce udało się zejść do symbolicznej złotówki za konsolę w ramach innej taryfy ale z warunkami takimi jak w All Inclusive za 39zł miesięcznie. Wszystko pięknie, martwi mnie jedynie mail potwierdzający zamówienie, bo według niego otrzymam:

1. PSP + 2 Gry: Tekken & God of War
2. LongPlay II 49

i teraz nie wiem czy nazwa taryfy to tylko nazwa, a obniżka będzie uwzględniona w umowie? czy wyjdzie że będę płacił 49zł zamiast uzgodnionych z Panią z Obsługi 39ciu złotych?

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2012, 00:47 przez Grzeslav, łącznie zmieniany 1 raz.

#549662  autor: pakierhakierxd
 23 kwie 2012, 19:23
Mam pytanie po jakimś czasie wysylacie te wypowiedzenia i w jakim czasie odpowiadają bo myślę sam czy tak nie zrobić chce wziąć abonament all inclusive max 45 ma on 210 minut które mógłbym poświęcić bo starczy mi 60 bardziej by mnie interesował jakiś rabat wcześniej przy tym abo dostawalo się tańszy 25 % abonament i 140 min czy to aktualne, czy przy takim sposobie otrzymuje się pakiet sms na 3 mce za free potem 7zl jak tak to fajnie bo dzięki zaoszczedzonym pieniadzom bym miał sobie go na stałe bo więcej wysyłam sms niż dzwonie obecnie jest tak ze nie wykupuje pakietu sms pisze 150 do 300 sms a za resztę kasy dzwonie, szkoda ze w play nie można jakoś zgodzić się na mniejsza ilość minut normalnie a w zamian dostać ten pakiet sms lub niższy abonament, chodzi mi o abonament z telefonem 26 mają będę mógł już przedluzyc 3 mce przed, jeśli przy wypowiedzeniu bym musiał czekać do końca z wysłaniem to niestety nie wchodzi w grę bo chce czym prędzej wziąć nowy telefon aby go sprzedać i kupić sobie lepszy niż mam obecnie :-)

#549722  autor: Rogi
 23 kwie 2012, 22:58
waeren pisze:Prawdopodobnie odliczą Ci również proporcjonalną ilość tego co zapłaciłeś za ten czas po wejściu nowych warunków do końca miesiąca :twisted:
To będzie miło. Zaoszczędzę jeszcze przed końcem mojej starej umowy. Wg moich obliczeń będę miał do zapłaty za koniec kwietnia i maj jakieś 12 zł. :-D

#549841  autor: play4you1
 24 kwie 2012, 14:15
@pakierhakierxd, w abonamencie z telefonem all inclusive max za 45 zł (bez telefonu abonament wynosi 29zł), pakiet złotówek to 81,9 PLN / 0,39 = 210 minut.

@Grzeslav, w regulaminie taryfy RePlay Partner Backoffice All Inclusive 19.05 jest przyznawany upust, dzieki któremu kwoa zobowiązania to 39 zł/miesięcznie

#549848  autor: ywis
 24 kwie 2012, 14:28
Czy jest jeszcze szansa na otrzymanie E72?
Widzę, że jest cały czas dostępna E52, tylko jej cena w porównaniu z E72 jest jakaś mało korzystna, bo przy abo 59-69 zł trzeba do niej dopłacać... jestem w szoku, a mam dwa numeru do przedłużenia. Propozycje takie jak na stronie nic ciekawego.

#549881  autor: Grzeslav
 24 kwie 2012, 15:56
@Grzeslav, w regulaminie taryfy RePlay Partner Backoffice All Inclusive 19.05 jest przyznawany upust, dzieki któremu kwoa zobowiązania to 39 zł/miesięcznie
Bardzo dziękuję, jestem już spokojniejszy ;)

Miałbym jeszcze pytanie ile mogę się spodziewać minut/smsów w tym abonamencie i czy ewentualnie będę mógł dokupić sobie jakiś pakiet smsów (i za ile) ?

Z góry dzięki

Pozdrawiam

#549891  autor: pakierhakierxd
 24 kwie 2012, 16:56
Będziesz mógł wykupić 250 sms za 5zł lub nielimitowaną ilość sms za 10zł,opłaty doliczane do rachunku poza abonamentem ale pewnie dostaniesz w tym abo pakiet no limit sms na 3 mc-e za darmo potem będzie zamiast 10 -7zł jeśli nie wyłączysz więc opłaca się nie wyłączać :D

#549932  autor: Grzeslav
 24 kwie 2012, 20:25
pakierhakierxd pisze:Będziesz mógł wykupić 250 sms za 5zł lub nielimitowaną ilość sms za 10zł,opłaty doliczane do rachunku poza abonamentem ale pewnie dostaniesz w tym abo pakiet no limit sms na 3 mc-e za darmo potem będzie zamiast 10 -7zł jeśli nie wyłączysz więc opłaca się nie wyłączać :D
To spoko :P Kurier będzie już jutro, wiec bardzo szybko dowiem się dokładnie co i jak

#549936  autor: Grzeslav
 24 kwie 2012, 20:47
Dobrze mieć taką możliwość gdy w jakimś okresie wypadnie więcej pisania, ale mam nadzieję że "na co dzień" wystarczy mi to co będę miał w ramach samego abonamentu tylko właśnie nadal nie wiem ile tego będzie :P

#549938  autor: kubik
 24 kwie 2012, 20:55
ywis pisze:Czy jest jeszcze szansa na otrzymanie E72?
Widzę, że jest cały czas dostępna E52, tylko jej cena w porównaniu z E72 jest jakaś mało korzystna, bo przy abo 59-69 zł trzeba do niej dopłacać... jestem w szoku, a mam dwa numeru do przedłużenia. Propozycje takie jak na stronie nic ciekawego.
nawet nie bierz E72 w Play - od zeszłego roku zablokowali dostęp do aktualizacji i telefon jest jak zombie. w każdej innej sieci jest dostępne oprogramowanie, a Play ma jakieś widzi-misie i nie raczy udostępnić nowości.

Co ja pacze? Operator blokuje aktualizację!

http://facebook.com/OperatorBlokujeAktualizacje

#549939  autor: pakierhakierxd
 24 kwie 2012, 20:57
Dostaniesz pakiet złotówek w wysokości 81,90 i będziesz mieć minutę po 0,39 to da 210 minut lub 455 smsów po 0,18 :)
Ja jak za miesiąc będę przedłużał umowę zostawię ten pakiet bo zawsze to większy komfort i mogę wysłać np. komuś jakieś inf. z neta np. na 20 sms :D zdarzało się :P ,wolę go od stanu darmowego więc go wyłączę od razu bo będę mieć sporo minut i tak :D

#549946  autor: Grzeslav
 24 kwie 2012, 21:19
Naprawdę wszystko brzmi i zapowiada się świetnie, nie mogę się doczekać jutra, obym tylko się nie rozczarował :P

#549956  autor: ywis
 24 kwie 2012, 21:58
kubik pisze:
ywis pisze:Czy jest jeszcze szansa na otrzymanie E72?
nawet nie bierz E72 w Play - od zeszłego roku zablokowali dostęp do aktualizacji i telefon jest jak zombie. w każdej innej sieci jest dostępne oprogramowanie, a Play ma jakieś widzi-misie i nie raczy udostępnić nowości.
A jak jest w przypadku E52? Brandowane są?

#549958  autor: kubik
 24 kwie 2012, 22:00
nie chcę wprowadzić w błąd, ale pewnie wszystkie są brandowane. właśnie z powodu jakiejś pierdoły ze strony Play, Nokia nie chciała się zgodzić na jej dodatek w nowej wersji - więc Play w ogóle zablokował aktualizacje...

Co ja pacze? Operator blokuje aktualizację!

http://facebook.com/OperatorBlokujeAktualizacje

#550005  autor: waeren
 25 kwie 2012, 07:54
Grzeslav pisze:
Dobrze mieć taką możliwość gdy w jakimś okresie wypadnie więcej pisania, ale mam nadzieję że "na co dzień" wystarczy mi to co będę miał w ramach samego abonamentu tylko właśnie nadal nie wiem ile tego będzie :P
Grzeslav a który abo dokładnie bierzesz? Z fonem czy bez i za ile dokładnie?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#550272  autor: Grzeslav
 25 kwie 2012, 22:12
waeren pisze:
Grzeslav pisze:
Grzeslav a który abo dokładnie bierzesz? Z fonem czy bez i za ile dokładnie?
Wziąłem abo z telefonem, tzn zamiast telefonu wolałem konsolę :p Z tego co wyczytałem z regulaminu taryfy replay backoffice allinclusive wynika że będę faktycznie płacił 39zł, a dostanę pakiet złotówek o wysokości ok 80zł plus wliczony w cenę pakiet 250 Mb na Internet.

Najlepsza jest jednak sama konsola, bo dostałem najnowszy model 3004 a spodziewałem się ubogiej e1000 :P
  • Strona 83 z 182
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 182
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83