• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 170 z 241
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 241

#549062  autor: bledos
 20 kwie 2012, 14:12
Kiedy przekroczyłeś próg, żeby zakwalifikować Cię na nagrodę?

Posiadasz zbędne ramki SIM? Skontaktuj się, jeśli nie widzisz jej na zdjęciach: https://goo.gl/photos/wGazR6P1LQtsuaTC9

#549063  autor: boskii92
 20 kwie 2012, 14:18
w tym tygodniu osoby polecone przeze mnie otrzymały status usługi : aktywna. tak więc pkt powinny być mi już przyznane, wczoraj dzwonił ktoś do mnie z *500 a nr mam w heyah, jednak nie zdążyłem odebrać telefonu dlatego proszę o ponowny kontakt!

#549064  autor: bledos
 20 kwie 2012, 14:21
Kolego, nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany... Jak wczoraj dzwonili i się nie dodzwonili, to zadzwonią jeszcze raz niedługo - jak nie, wtedy składaj zgłoszenia, pytaj w salonach, pisz na forach. Jak na razie nie ma podstaw się gorączkować. Dodam tylko, że ja czekałem zdecydowanie dłużej na kontakt w tej samej sprawie...

Posiadasz zbędne ramki SIM? Skontaktuj się, jeśli nie widzisz jej na zdjęciach: https://goo.gl/photos/wGazR6P1LQtsuaTC9

#549080  autor: konradmc
 20 kwie 2012, 16:48
Witam mam problem z uruchomienie usługi Nielimitowane SMSy do wszystkich sieci za 10 zł
numer zgłoszenia 43261778
Proszę o pomoc

GA628 > M35 > Mitsubishi Trium Mars > NEC E228 > C350 > OT301 > E365 > V3 > A920 > V6 MAXX > 6100 > K800i > D880 > ME75 > K750i > Omnia > 5310 > N70 > 3650 > VE66 > Milestone > 8700 > E71 > B7350 http://www.infomoto.info Strona o telefonach Motorola

#549105  autor: qper
 20 kwie 2012, 18:44
konradmc pisze:Witam mam problem z uruchomienie usługi Nielimitowane SMSy do wszystkich sieci za 10 zł
numer zgłoszenia 43261778
Proszę o pomoc
Czym się objawia problem?
Nie zmieniałeś przypadkiem taryfy?

#549111  autor: impreza
 20 kwie 2012, 19:58
Chcę 'na dniach' przejść z Orange na kartę do Play na abonament. Czy załatwiając wszystko pod adresem http://www.play.pl/pl/promocja/przejdz- ... index.html otrzymuję umowę na czas nieokreślony na podanych warunkach? Z tego co tam pisze to wynika że tak ale wolę się upewnić. Dziękuję za informacje.

#549141  autor: khagari
 20 kwie 2012, 23:13
play4you, moje sugestie odnośnie strony dla firm dla przedłużających umowę. Piszę na ogólnym, nie na priva, bo może jeszcze ktoś sie dorzuci z jakąś sugestia.

I przy okazji pochwała za poprawienie poprzednich błędów:)

1. czy dałoby się dodac w nawiasach kwoty abonamentu (tak jak było w poprzedniej ofercie) w zakładce dokumenty pod oferta. Trochę ciężko się połapac po samych nazwach.

2. generalnie oferta jest ok, ale różnica pomiędzy abonamentami 65 i 75 w rzeczywistości wynosi 3zł i 1500mb, a to trochę bez sensu. rozumiem, ze zalezy wam aby brać ten wyższy i korzystniejszy:). czy dałoby się zmienić ofertę (i tak juz ją poprawiliście, braw o!) na np 200 mb za 65zł w kwocie abo i dodatkowo te oferowane 500 mb za 7 zł.dla chętnych. wtedy ta róznica w cenie byłaby trochę sensowniejsza:) Mi by te 200mb wystarczyło do nawigacji i na takie tam:)

#549174  autor: MichalP
 21 kwie 2012, 09:50
Mam pytanko.
Czy obowiązuję jeszcze oferta pracownicza ?
I działa ona w formule bez telefonu ?
dzieki za szybka odp

#549200  autor: MADMAX
 21 kwie 2012, 11:57
MichalP pisze:Czy obowiązuję jeszcze oferta pracownicza ?
I działa ona w formule bez telefonu ?
To raczej pytanie do Twojego przełożonego ale jeśli jesteś pracownikiem, powinieneś wiedzieć czy taka oferta jest ;-)

Pozdrawiam

#549339  autor: playonline
 21 kwie 2012, 22:10
MADMAX pisze:To raczej pytanie do Twojego przełożonego ale jeśli jesteś pracownikiem, powinieneś wiedzieć czy taka oferta jest
Niekoniecznie musi czy musial byc pracownikiem... ;)

#549340  autor: Edmund
 21 kwie 2012, 22:16
agaak, no trochę dziwne to dla mnie bo dzień rozliczeniowy dla pre-paid zawsze będzie 1-go. Ale numer konta akurat jest fajną rzeczą - można w ten sposób doładować telefon kwotą nawet 1 grosza robiąc przelew (tylko że dopiero od 5zł wydłużana jest wartość konta).

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!

Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2

#549344  autor: Sig
 21 kwie 2012, 22:29
agaak pisze:numer MNP w ofercie Lubię To! - PO CO w play24/dane konta, jest numer rachunku do wpłat za faktury i podany dzień rozliczeniowy konta, skoro to pre-paid???
Przeszkadza ci? Numer rachunku jest, ponieważ jest on powiązany z twoim kontem... Co więcej, można o ile sie nie mylę prepaid zasilić bezpośrednim przelewem na ten rachunek bankowy, każdy numer ma swój. kiedyś pamiętałem nawet we Fresh krótki kod, który pokazywał ten numer konta.
Play24, jak i strona Play ma naprawde poważniejsze problemy :-).

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#549408  autor: Precelos
 22 kwie 2012, 11:42
agaak pisze:numer MNP w ofercie Lubię To! - PO CO w play24/dane konta, jest numer rachunku do wpłat za faktury i podany dzień rozliczeniowy konta, skoro to pre-paid???
jesli dostajesz np minuty do wszystkich sieci (w ramach przeprosin itd) to one ci "wpadaja w 1 dniu okresu rozliczeniowego wiec wiesz kiedy

jak juz kolega wspomnial przelew mozna zrobic bezposrednio na rachunek bankowy, w gadu air tez mialem taka mozliwosc

Obrazek

#549462  autor: Spioszek
 22 kwie 2012, 17:42
Mam kilka pytań odnośnie Playa.

1. Czy dobrze widze że przechodząc do Mixtury przez Internet moge tylko kupując od nich nowy nr? a mając swój w innej sieci już nie?

2. Co lepiej zrobić, przenieść nr z Plusa do Fresha a potem przez Internet czy salon przejść na Mixture?

3. Ten pakiet dodatkowy pakiet 100 minut do wszystkich co miesiąc przez 3 miesiące dla Mixtury 30zł jest przyznawany za przejście do Mixtury przez neta? (obojętnie czy z inch nr czy przenosąc nr)?

#549629  autor: play4you1
 23 kwie 2012, 17:05
@impreza, zgodnie z regulaminem, możesz podpisac Umowę na czas nieokreślony.

@MichalP, jeśli masz znajomego w Play to możesz mieć ofertę pracowniczą, natomiast formuła nie działa w opcji pracowniczej.

@darkangel, możesz przenieść numer do Mixtury na tych warunkach : http://www.play.pl/pl/oferta/przejdz-do ... index.html
natomiast tu masz warunki przy przejściu z fresha na mixture: http://www.play.pl/pl/promocja/play-mix ... index.html
Jeśli chodzi o 100 minut przez 3 miesiące to otrzymujesz je prze przejściu z innej sieci.

@khagari, dzięki za propozycję, zobaczymy co z tego wyjdzie.

#549686  autor: gobi
 23 kwie 2012, 21:26
Witam!
Czy oferta play dotycząca telefonu po 12 miesiącach jest dalej aktualna

http://blogplay.pl/2010/08/a-w-play-po- ... y-telefon/

Wyjaśnię, umowa kończy mi się w grudniu, a mój obecny telefon się rozleciał ;] nie opłaca mi się wydawać kupę kasy na nowy aparat jak we wrześniu mógłbym normalnie już przedłużyć umowę. Tutaj moje zapytanie czy mógłbym już TERAZ przedłużyć umowę, podkreślę fakt iż interesował by mnie wyższy abonament ( już teraz płace rachunki 2x wyższe niż obecny abonament ) - Czy ktoś jest mi w stanie pomóc ?

.. w żadnym salonie nikt był w stanie mi pomóc.

#549770  autor: Mila89
 24 kwie 2012, 09:19
Play4U1 mam do ciebie pytanie odnośnie oferty Only sim za 29zł z 210 min i 1GB internetu dla osob korzystajacych z PF... jak to jest z ta dlugoscia umowy bo znalazlem jakby 2 wykluczajace sie informacje
1) to twoja wypowiedz
play4you1 pisze:xtek, zgodnie z 2 Punktem Regulaminu Oferta Promocyjna Super All Inclusive MAX Tylko SIM jest dostępna dla Użytkowników Play Fresh na kartę ale na czas określony 12 miesięcy.
http://www.play.pl/resources/pdf/Regula ... etowym.pdf
agaak, w twoim przypadku jest tak samo. Umowa może byc ale na 12 miesięcy a nie na czas nieokreślony.
watek http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=58567

natomiast 2 to http://www.play.pl/pl/promocja/dla-doku ... index.html (zaznaczona opcja dokupuje oferte czyli jak sadze ta ktora powinienem wybrac majac PF)

wiec jak to jest?
2 kwestia kiedy bedzie mozna zamawiac przez internet? na poczatku zeszlego tygodnia mowiles ze max tydzien... tydzien minal i dalej nie mozna zamawiac ;/

14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-

Nokia 33310--> Mitsubishi Trium :P --> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6

#549775  autor: Blank
 24 kwie 2012, 09:35
Mila89, "dokupuję ofertę" to opcja dla obecnych abonentów (w sensie osób posiadających abonament :P) sieci Play, którzy chcą - jak sama nazwa wskazuje - dokupić ofertę do posiadanych już przez siebie.

2. Od razu zapytam, oferta dla abonentów dotyczy także abonentów oferty Play Online? Czy po przekształceniu oferty w ofertę na czas nieokreślony, nadal będzie można skorzystać z oferty dla abonentów?
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2012, 18:37 przez Blank, łącznie zmieniany 2 razy.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#549777  autor: Mila89
 24 kwie 2012, 09:43
divhashmorex pisze:Mila89, "dokupuję ofertę" to opcja dla obecnych abonentów (w sensie osób posiadających abonament :P) sieci Play, którzy chcą - jak sama nazwa wskazuje - dokupić ofertę do posiadanych już przez siebie.
Wg mnie dla obecnych abonentow jest opcja "przedluzam umowe" a dla osob korzystajacych w PF jest wlasnie opcja "dokupuje oferte"

14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-

Nokia 33310--> Mitsubishi Trium :P --> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6

#549778  autor: Blank
 24 kwie 2012, 09:50
Mila89, to może inaczej.

Przedłużam Umowę - kończy mi się umowa, jestem zadowolony, więc z chęcią ją przedłużę. W zamian za przedłużenie umowy, operator daje mi lepsze warunki, bo jestem ich stałym klientem. Innymi mówiąc: mam 1 abonament, to po przedłużeniu nadal będę miał 1 abonament.

Dokupuję Ofertę - Mam już abonament, jestem zadowolony, ale potrzebuję czegoś więcej. Biorę zatem kolejną ofertę. Po dokupieniu oferty będę mieć zatem ten abonament, który miałem wcześniej ORAZ ten, który zamówiłem teraz.

Przy czym, z tego co pamiętam z bloga, promocyjna oferta TYLKO SIM przedstawiona na blogu będzie miała tą różnicę, że będzie dostępna także dla użytkowników Play Fresh/Lubię to, etc., którzy korzystają z sieci przez minimum 3 miesiące (pod warunkiem, ze to ten numer będzie przenoszony do oferty promocyjnej). Ale tego przez eShop się raczej nie da zrobić
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2012, 18:38 przez Blank, łącznie zmieniany 1 raz.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
  • Strona 170 z 241
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 241
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170