Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Dzisiaj zadzwoniła pani z SUK i jedyne co zaoferowała w formie "bonusa" to dodatkowo 100minut na dwa miesiące. Szału mie ma ale chyba łyknę tak czy inaczej tą ofertę bo teraz za większe pieniądze mam mniej minut, bez sieci rodzinnej i internetu a w dodatku za połączenia do PLAY płacę kosmiczne kwoty :/ bo coraz więcej znajomych ma tam numer. Sporym minusem w obecnych ofertach T-mobile jest to, że nie wykorzystane minuty nie przechodzą na następny okres rozliczeniowy. Dobrze że chociaż jest ich więcej.st.konsultant pisze:Oferty SUK nie są do negocjacji.
Z konta iBOA wyślij maila do nich. Następnego dnia ktoś powinien się odezwać. Ja tak robiłem dwa razy i oddzwaniali.Pietro999 pisze:Jak ich zmusic do kontaktu teraz zeby zadzwonili oni?
Pietro999 pisze:Witam,
Mam problem dzwonil do mnie konsultant z oferta umowiony bylem na 19.. ale przed 19 zamowilem przez internet umowe.. i przez przypadek nie ta co trzeba.. Jak to teraz odkrecic? Dzwonilem do t-mobile niby wycofali umowe ale konsultant nie dzwoni tak jakby nie wycofali i widzial ze przedluzylem umowe internetowe..
Jak ich zmusic do kontaktu teraz zeby zadzwonili oni? Chodzi o to ze to telefon ojca.. jest juz wkurwiony o to i on do nich nie zadzwoni juz.. a telefonu nie da zebym ja zadzwonil..
Frii nie są negocjowane i w najbliższym czasie nie będą. Z dwóch powodów:Red pisze:Witajcie,
czy próbował ktoś dostać ofertę od SUK przy wyborze taryfy FRII bez telefonu?
Co ewentualnie można ugrać? W IBOA nawet nie mam opcji wyboru oferty bez telefonu. Po rozmowie z konsultantem dostałem "specjalną ofertą" bez telefonu "ważną tylko w dniu dzisiejszym", która jest dostępna na stronach T-Mobile