• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#547341  autor: Pijo
 13 kwie 2012, 11:48
http://blog.orange.pl/wojciechjabczynski - migracja z tp.pl ma orange.pl

Edit. adres blog.tp.pl też działa, tzn. przekierowuje na blog.orange.pl

#547494  autor: Niezgodna7
 13 kwie 2012, 21:55
Jak to to ma wyglądać jak teraz, to ja dziękuję! Więcej tam nie będę podpatrywał...

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#547580  autor: pakierhakierxd
 14 kwie 2012, 10:44
Blog playa wygląda trochę lepiej ,wcześniejsza wersja blogu orange chyba bardziej mi się podobała.

Pozdrawiam :)

#547583  autor: Sig
 14 kwie 2012, 10:57
Eh, wszystkich ogarnęła "kafelkowa" mania. Dla mnie to mniej czytelne.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#547590  autor: user_delete19
 14 kwie 2012, 11:40
Sig pisze:Eh, wszystkich ogarnęła "kafelkowa" mania. Dla mnie to mniej czytelne.
moda ;)

http://c.asset.soup.io/asset/3086/6876_10ac.jpeg :D

Mnie to tam nie przeszkadza w sumie, a może ułatwić nawigację na szerszych monitorach (i.e. jak masz listę + wstępniak to ta sama ilość artykułów w pionie zajmie więcej miejsca)

pakierhakierxd pisze:Blog playa wygląda trochę lepiej
Tutaj bym się nie zgodził - pierwsze wrażenie po wejściu "omójbobrze, komuś się layout rozjechał!" - zero rozgraniczenia co-jest-co...
wcześniejsza wersja blogu orange chyba bardziej mi się podobała.
Ciężko mi ocenic bo aktualna jest 'nowa'. Przy czym w aktualnej denerwuje mnie w notkach gigantyczny opis autora...

#547597  autor: DanielR
 14 kwie 2012, 11:59
wojciech pisze:gigantyczny opis autora...
Zgadzam się, to jakieś nieporozumienie? Albo Pan Wojtek to taki samochwała. :P

#547685  autor: Niezgodna7
 14 kwie 2012, 18:47
Haha Wojtka nie znacie? ;-)
No cóż, jego folwark, jego swawola..
Jego blog powinien znaleźć się na faceboku, wtedy już całkiem mi ucieknie, bo tam nie mam wstępu :-D ...ale obrzydzając w ten sposób swój blog - również skutecznie mnie do niego zniechęci.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#547690  autor: user_delete19
 14 kwie 2012, 19:15
Calm7, akurat pewni on miał tam najmniej do powiedzenia ;-)

a z 'odrzucającością' to przoduje play - jedyna motywacja, żeby tam zaglądać to rzadkie informacje o nowościach w ofercie... poza tym wygląd bloga od prawie początku odrzucał, podobnie jak i styl wpisów (bycie na luzie a brak jakiejkolwiek korekty to dwie różne rzeczy)... no i play ma jednak większe parcie na społecznościówki :/

(jak to dobrze, że o wyborze sieci nie decydują blogi rzeczników ;-) )

#547692  autor: drcox
 14 kwie 2012, 19:28
Już abstrahując od tego który jest lepszy (Orange czy Play) - blog powinien mieć formę bloga - czyli przejrzysty wpis pod wpisem z możliwością "zagłębienia się" w daty itd. Niektóre posunięcia ludzi w byciu user-friendly to aż intrygują...