kamil112.18 pisze:
1.Czyli jeżeli dobrze rozumiem mogę wziąć taryfę R40 oferta multimedialna która jest za 59zł i będę płacić miesięcznie 45zł? Jeśli tak to jak wybiorę na 30 mies. to będę miał neo V za 139zł
2. Jeszcze chciałem wiedzieć jak wygląda przedłużanie umowy przez SUK? Chodzi mi o to czy wszystko załatwiane jest przez telefon(na słowo). Czy dostanę jakąś umowę na meila do przeczytania. Chodzi mi oto żeby mnie nie oszukali.
3.Jak zacząć rozmowę, bo przecież muszę użyć jakiegoś argumentu żeby mi dali zniżkę.
Przepraszam że mam tyle pytań, ale abonament jest taty, pozwolił mi wybrać telefon dla siebie do abonamentu do 45 zł, i nie chce żeby potem wyszło że musi płacić więcej

1. tak
2. Wszystko załatwiane jest przez telefon, a umowę dostajesz kurierem razem z telefonem
3. Dzwonisz do konsultanta iboa i po prostu mowisz ze chcesz lepsze warunki, pan odpowiada ze nie moze dać, a ty w takim razie mowisz ze prosisz o przełączenie do Sekcji Utrzymania Klienta, tam juz mowisz co chcesz i miły pan/pani zgadza sie na wszystko

tak to zawsze działa w moim przypadku.
Ja czekam na oferte z telefonem bo mam teraz tylko bez telefonu, dzwoniłem ostatnio do iboa, przełączyłem sie do SUK, bo moze bym wziął bez fona, ale za internet 100 mb dodatkowo coś koło 12 zł sobie życzą, więc poczekam na telefon. Ponazekałem Panu w dziale SUK że skasowali punkty era premia, że drogie telefony ale jak on to powiedział: " decyzje odgórne"