Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
NB
witaj w klubieqper pisze:Problem nadal występuje i jest według mnie systemowy i dotyczy całej usługi etykietka.
Czyli muszę liczyć miesięcznie nie 99zł a 99zł+ cena pakietu /7zł lub 20zł/, który rozumiem że jest obowiązkowy?play4you1 pisze:1: Oferta podstawowa Long Play 159 -
Rabat 10pln na czas nieokreślony
Rabat 10pln dla Klientów, którzy wybiorą E-fakturę
Rabat 40pln na czas nieokreślony dla Klientów posiadających promocje terminalową
czyli najniższa kwota na ktorą możesz zmigrować to 99 zł + opłata za pakiet smartfon w tym masz nielimitowane połączenia/smsy do wszystkich i pierwszy miesiąc pakietu smartfon 200 mb lub 2GB w zlaeżności od twojej decyzji za frii a potem 7 lub 20 zl
Problem pojawia się zawsze kiedy zostanie wymieniona karta sim.McCm pisze:Miałem dokładnie taki sam problem kilka miesięcy temu - wymieniłem kartę SIM
Hmm (2G czy 3G) masz włączone w tel? Może głupie pytanie ale czasami i to bywa problemem. Druga sprawa to zrobienie pełnego resetu softu. W tym momencie tracisz wszystko więc zalecam kopię danych pamięci telefonu wcześniej.djjarhead pisze:Witam serdecznie, posiadam HTC Wildfire S w sieci Play i telefon nie wykrywa mi nadajników sieci Orange. Problem polega na tym że jest to najlepiej działająca sieć w moim domu i chciałbym ręcznie wybrać właśnie tego operatora. Znajduje Plusa oraz T-Mobile no i rodzinnego Playa. Mam włączony roaming krajowy, skonfigurowane sieci internet oraz mms, włączone sieci 2G i 3G, jak i włączoną opcję transferu danych w roamingu. Dodam że inne telefony wyszukują Orange w moim domu bez problemu. Wymieniłem nawet kartę SIM w salonie play i nadal to samo. Proszę więc o jakieś porady, pozdrawiam
Tylko autor wątku może kliknąć 'pomógł'.djjarhead pisze:siedzę wpatrzony jak idiota w tą stronkę i nie wiem jak powiększyć Twoją cyfrę pomocy..
No faktycznie po moich testach na kolejnych telefonach stwierdzam że to zależy nie tylko od ustawień SIM, ale także ustawień telefonu, i możliwe że także tego czy masz ustawioną pustą etykietkę na karcie SIM w Play.djjarhead pisze:Mam jednak małą wątpliwość co do stwierdzenia że jest to zależne od ustawień karty sim ponieważ wkładając kartę do innego telefonu wyświetla mi nazwę 'orange'.
Dzięki wielkiedjjarhead pisze:W takim razie autora wątku proszę aby kliknął 'pomógł' dla Edmunda i można rozpoczynać kolejny problem, serdecznie pozdrawiam.
Tak. Warunki umowy wchodzą w ciągu 10 dni, ale termin zobowiązania jest liczony od momentu kiedy miało się zakończyć poprzednie.potargany pisze: i podpisując aneks liczy się umowa do września + 18 ??