Chyba coś się w Playu pomieszało. Jeżeli nie w Polsce to za jej granicami przynajmniej. Ostatnio bo 31.03.2012 dostałem smsa na numer 790xxxxxx z datą w telefonie 31.03.2012 około 17:00 no a ten sam sms w TelePlay miał już datę 30.03.2012 godzina około 12:00... Ta w telefonie prawidłowo się pokazywała, w TelePlay błędnie niewiedzieć dlaczego...
Dziś rano (około 4:00) na wyświetlaczu pojawił mi się komunikat, że następuje "odświeżanie karty SIM2" (telefon jest dualem i SIM2 to właśnie numer 790xxxxxx). I tak przez kilka godzin komunikat się utrzymywał do momentu aż nie wyłączyłem telefonu. Gdy włączyłem dostałem smsa z odpowiedzią na innego, którego wysłałem 8 marca...
Data w telefonie odebranego smsa to... 08.03.2012...
W TelePlay tak samo.
Kopii sms na email nie dostałem. :/
Oby to tylko chwilówka bo już trochę się nawalczyłem z tym numerem... :/
Swoją drogą dziwne, że mając w jednym telefonie 2 karty SIM Play obie czasami logują się do różnych sieci (Vodafone / Orange) a czasami do tych samych.
Dziś rano (około 4:00) na wyświetlaczu pojawił mi się komunikat, że następuje "odświeżanie karty SIM2" (telefon jest dualem i SIM2 to właśnie numer 790xxxxxx). I tak przez kilka godzin komunikat się utrzymywał do momentu aż nie wyłączyłem telefonu. Gdy włączyłem dostałem smsa z odpowiedzią na innego, którego wysłałem 8 marca...

Oby to tylko chwilówka bo już trochę się nawalczyłem z tym numerem... :/
Swoją drogą dziwne, że mając w jednym telefonie 2 karty SIM Play obie czasami logują się do różnych sieci (Vodafone / Orange) a czasami do tych samych.