Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Czyli rozumiem że ja ze swojego konta mogę zapłacić za brata i tylko posłać im potwierdzenia wpłaty i xero dowodu brata czy dobrze zrozumiałem?ezaq pisze:Przecież nieważne jest z czyjego konta została zapłacona kaucja. Ja ze swojego konta zapłaciłem za ojca i nie było problemów. Równie dobrze można zapłacić na poczcie tylko zaksięgowanie kwoty będzie dłużej trwało.
Skoro można w ten sposób to spokoezaq pisze:Ja dokładnie tak zrobiłem. Wypełniłem wniosek za ojca, zapłaciłem za niego kaucję i koszt przesyłki oraz dostarczyłem dokumenty do Aero2. Ojciec jedynie się podpisał na wniosku. I teraz od ponad pół roku zgłębia tajniki internetu
Gość wystawił aukcję ponownie. http://allegro.pl/aero2-huawei-e169-dar ... 12387.htmlja.michal pisze:Szybko załatwili sprawę. :]Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro.
Sprzedaż kart SIM z Aero2 na Allegro jest nieuczciwe jak dla klientów i operatora BDI. Skoro internet jest za darmo (kaucja w 100% jest w całości zwracalna), to może lepiej dogadać się z osobą znajomą z okolicy, która z chęcią by takiego neta poużywała nieodpłatnie (jeśli komuś jest niepotrzebne BDI), albo to zwrócić i nie zaprzątać sobie tym głowy.ja.michal pisze:Szybko załatwili sprawę. :]
Sprzedaz jest nielegalna. Dlatego, ze aero2 nie zezwala na odstepowanie karty.Karlos20 pisze: Sprzedaż kart SIM z Aero2 na Allegro jest nieuczciwe jak dla klientów i operatora BDI.