Witam. Choć piszę tutaj dopiero pierwszego swojego posta, przyznam, że obserwuję te forum od dawna jak i stronę ibardzo je sobię cenie. Przeglądałem komentarze do tematówze strony głównej o promocji popa i smsów za jeden grosz jak i ogólnie Wasze narzekanie na orange. Uważam, że jesteście śmieszni-typowi polacy najlepiej dać wszsytko a darmo. Chcieliście smsy za 1 grosz, to i macie! Przecież jiuż na necie i do pisania petycji na ten temat namawiano... Kiedy orange wprowadziło zaczęły się żale, a to że trzeba aż 600 kupić albo ze karta zdrapka za 5 zł. nie starczy. Przecież to jest śmieszne! PTK to nie PCK. Zrozumcie to wreszcie! Inni pisza że 600smsów nie wypiszą. Nawet jak wypiszecie 200-300 to i tak zaoszczędzicie. Po za tym jak pisałem to nie PCk i orange tez zarobić musi.
A jak simplus wprowadził pakiety easy gadka i easy sms? To njakoś nikt nie narzekłą że 600smsów było i nie można było wiecej wykupić, a w popie nei trzeba czekać aż skończy sie 30 dni aby następny pakiet kupić! Po za ym orange chociaż jest siecia bezawaryjną a nie jak plus! Wkurza mnie jak tak taka w niebiosa zachwalacie. Mają najdroższe smsy w pakietach ale co z tego przecież to tak tak. Że tam płacisz 7zł. za pakiet też nie ważne, przecież wymienai się na minuty i nie ma ograniczeń czasowych,. Zę do dobrych warunków trzeba czekać 4-8 miesiecy też sie nie liczy, przecież na allegro mozna kupić starter... I cały czas coś, cały czas jakieś narzekanie a tak tak jest wspaniały. Zwłaśzcza jego początkowa stawka 77groszy za minute i 22 za sms poprostu rewelacja:/ I te podwójne doładowania, które dają tylko raz... A co do kart zdrapek jeszcze powórcę za 5 zł. zdrapke w orange nie kupicie pakietu sms, a jak plus wymaga kupować zdrapke 30zł. na miesiac aby móc oba pakiety kupić (gadka, sms) i korzystać z nich miesiać to nikt jakoś nie narzeka! ciekawe, a że tak tak nie ma niższych zdrapek niż 20zł. tez nikt nie narzeka, i że za150zł. zamiast dać 30zł. jak orange czy plus dają tylko swoje marne era jednostki-też dsię nie liczy bo tak tak jest the best a orange beee. Przecież to jest śmieszne. W jednym z postów w innym dziale czytałem jak koleś (nie pamiętam nicka) rozpaczał że orange taki zły bo biorąc telefon i podpisując umowe, nei moze zmniejszyć kwoty deklarowanej, przecież to skandal według niego! To jest żałosne, bo jak era wymaga przy zmianie na korzystniejszy przedłuząc umowe też jest ok. Przecież era ma najlepsze abonamenty. Ludzie przetrzyjcie w końcu oczy i skończcie z tym narzekaniem na orange, który od strony technicznej jet jak najbardziej ok. A tak wogóle telefon nie jest dla biedaków co ciułają 5zł. na karte aby móc pisać do swojej...laski. Może tak na piwie i fajkach oszczęzić i kartę kupić? a nie rządać tanich tel, tanich połaczeń? Mnie osobiście stawka 80 gr za minutę nie przeskadza, i nie widzę zbytniej różnicy między 80 a 59 w tak taku, tak jak pisałem jak Cię nie stać to nie kupuj albo chcoaiż nie narzekaj bo opertarom na takich co dużo chcą a mało dają nie zależy zbytnio