armator11 pisze:Niech nic nie dają, tylko niech nie zabierają tego co zostało
lol, +1
Sig pisze:- zabranie 100 minut do Play i na stacjonarne za 5 zł(możliwe 3 do kupienia)
- wprowadzenie nielimitowanych rozmów na stacjonarne (bądźmy szczerzy, ilu normalnych użytkowników rozmawiało więcej niż 300 minut...), ale bez Play, za 16, lub 19 zł. Chociaż po zastanowieniu, to mogą polecieć właśnie w tym guście - 19 zł i bez limitu do Play i na stacjonarne
To byłoby trochę głupie :/ ale pewnie teraz za dużo osób kupuje stosunkowy pakiet za 5zł więc to play nie na rękę - dadzą droższy pakiet nielimitowany i będą zachwalać - patrzcie - macie nielimitowane za 15! do tego nielimitowane w play za 10 i teaz zamiast 5zł miesięcznie będzie trzeba wyrzucić 25 :/
warczanek pisze:To sobie zmień profil na zwykły *163# i wtedy włącz sobie ten pakiet sms
Traci się wtedy (jak ktoś miał) stare zbieraj minuty... niemniej ja się przełamałem - doszedłem do wniosku, że więcej sesemesuję niż mam rozmów przychodzących i lepiej mi się to opłacało a po doładowaniu z upaid miałem 100zł na koncie głównym... (niemniej tydzien później musiałem wykonać jedną dziesięciominutową rozmowę za 60zł i konto główne szybko się wyzerowało xD)