• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #540389  autor: bobi1326
 11 mar 2012, 22:55
Witam. Mam pytanie. Jak to jest z cenami oraz usługami promocyjnymi jak mając kartę z sieci play połączę się przez nadajniki orange lub plusa? Czy koszty rozmów są takie same i czy np darmowe rozmowy będą działały?

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

#540393  autor: ciuchcia
 11 mar 2012, 23:09
koszty rozmow sa takie same - darmowe rozmowy dzialaja.

#540444  autor: Blank
 12 mar 2012, 12:23
W chwili obecnej nie ma żadnego znaczenia z zasięgu której sieci korzystasz, czy jest to Play, Orange czy Plus, działają wszystkie pakiety i usługi, a ich cena jest taka sama.
No może za jednym wyjątkiem. Nie wiem jak w Plusie, ale w Orange na pewno nie działają wideorozmowy,a przynajmniej mi nigdy nie udało się nawiązać takiego połączenia :)

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#540451  autor: bobi1326
 12 mar 2012, 12:40
Dzięki wielkie za szybkie i wyczerpujące odpowiedzi :)