Witam. Ostatnio kupiłem starter w POnK i powiedzcie mi jak skonfigurować iPhone 3Gs żeby działał mi w nim internet, bo kurczę przy wi-fi mi działa, lecz jak już wyjdę na miasto, to nie działa mi w ogóle internet. Co prawda dostałem sms od Play z linkiem do konfiguracji, aczkolwiek jak na niego wchodziłem to się nie mogło otworzyć.
- Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum:
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
Animatter pisze:Musisz być w zasięgu 3g sieci macierzystej Play. Wejdź w ustawienia/ogólne/sieć/sieć komórkowa danych/ na samej górze w zakładce "Dane sieci komórkowej" w polu APN wpisz tylko wyraz internet. Nic więcej. Zresetuj telefon i powinno działać.
uczyć się nowych rzeczy codziennegomoviles baratos
PatryK[93], zamiast startera POnK mogłeś kupić starter PLAY NA KARTĘ LUBIĘ TO! Nie męczyłbyś się wówczas z ustawieniami sieci i internetu
Bo net w tej ofercie działa na Play'u, Plusie i Orange. Wystarczy doładowywać się co jakiś czas i neta masz cały czas + tanie rozmowy/SMS/MMS.