best pisze:Mam problem z Ovi Sklepem w 500, a nie chce mi się zakładać nowego tematu

A mianowicie Ovi Sklep po aktualizacji w ogóle mi się nie włącza. Włącza się przeglądarka internetowa z tekstem typu jeżeli sklep się nie uruchomił po kilku sekundach, wciśnij uruchom. Naciskam ten przycisk i wtedy tylko odświeża mi stronę, albo otwiera nową kartę z tą samą treścią ;/
Co do aplikacji i gier, to zdążyłem zainstalować tylko Operę Mini, Gadu-gadu i Crazy Penguin Capatult

Mam to samo, Ovi Sklep nie funkcjonuje prawidłowo na Belli tego modelu:D
Nie chce zakładac nowego tematu więc sie podpinam:
kiedy korzystam z internetu aplikacje łacza sie z dwoch profili "internet" i "wap orange". Problem polega na tym ,że co jakis czas oba profile staja sie nieaktywne i internet nie działa. Dzieje się tak notorycznie. Gdzie szukać winy : siec , telefon, karta sim?
Drugim problemem jest fakt,że 500tka trochę działała dobrze ,a teraz znowu zaczyna sie zamazywanie ekranu i restarty. Jest na to jakas rada?
Po trzecie

: mam aktywny pakiet w orange 2012 mb(wazny miesiac-abonament). Czy jest mozliwe ,żeby 500tka zuzyla w ciagu dwoch tygodni prawie 1gb limitu czy to po prostu taryfikacja orange jest zawyzona?
PS. Co do tematu. W ovi sklepie pojawiła sie nowa wersja Gg, gorąco polecam:D Nie instalujcie żadnych anty-virusow , nie działaja stabilnie:D