• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 154 z 241
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 241

#539611  autor: MADMAX
 07 mar 2012, 23:37
bora1410 pisze:Posiadam taryfę biznes bez telefonu na 12 miesięcy. Kończy się 24 marca.
Nie pytaj na infolinii o warunki przedłużenia. Poproś o umówienie z doradcą biznesowym.

Pozdrawiam

#539630  autor: DeathMagnetic
 08 mar 2012, 09:09
bora1410 pisze:Pytanie mam odnośnie opłat za abonament po zakończonym okresie umowy. Posiadam taryfę biznes bez telefonu na 12 miesięcy. Kończy się 24 marca. Najpierw dzwoniłem pytając o nową ofertę. Dostałem słabszą niż tą którą mam obecnie, więc zapytałem czy po przejściu abonamentu na czas nieokreślony będzie on na tych samych warunkach. Konsultant na infolinii powiedział że będą takie same opłaty. Wczoraj dzwonili znowu namawiając na nową taryfę i konsultant powiedział zupełnie co innego. Mianowicie, że będę płacił abonament w cenie nie promocyjnej. Czyli 2 razy większy abonament będzie. Dlatego chciałbym spytać mądrych ludzi jak to jest faktycznie bo na infolinii mówi każdy co innego.
najlepiej zadzwonic na infolinie i zapytac sie czy rabaty ktore masz przyznane sa na ileś miesieczy czy "czas nieokreslony". :)

Konsultant Infolinii PLAY.

#539735  autor: pakierhakierxd
 08 mar 2012, 17:12
Najlepiej to przeczytać regulamin tam pewnie pisze :)

Pozdrawiam :)

#539866  autor: patrix-83
 09 mar 2012, 10:01
W dniu dzisiejszym zniknęły mi wszystkie zgłoszenia z play24 napisane przed 1 marca 2012 na każdym z numerów które posiadam a było ich sporo w tym jedno techniczne rozpatrywane - TO JEST SKANDAL W BIAŁY DZIEŃ I JAWNE GRANIE W CH.....!

Czy wy też tak macie że dziś wam poznikały zgłoszenia z play24?

#539870  autor: playonline
 09 mar 2012, 10:10
Patryk83żółwik pisze: TO JEST SKANDAL W BIAŁY DZIEŃ I JAWNE GRANIE W CH.....!

Czy wy też tak macie że dziś wam poznikały zgłoszenia z play24?
U mnie rowniez wyparowalo kilkanascie stron ze zgloszeniami zalozonymi przed marcem 2012...

Co to ma byc?!

Zgadzam sie z przedmowca...

#539872  autor: KC-KARLOS
 09 mar 2012, 10:19
U mnie również zniknęły wszystkie zgłoszenia, jest tylko jedno z 1 marca 2012 r.
Co to ma być? Błąd???

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#539873  autor: Samuraj
 09 mar 2012, 10:35
Mam tak samo jak Wy, jednak proponuję poczekać na jakiś oficjalny komunikat. Może jakaś zmiana serwera, aktualizacje bądź coś w tym stylu :)

Jam Samuraj, skumaj, honor i duma u nas
To Skor, Mati, Bukarini, K.D.W.A. - StyliSuma
Anno Domini ku anatomii miliardów
Sztuka artu synu, na linii startu tu

#539881  autor: glazeus
 09 mar 2012, 11:06
Witam,
Prośba o pomoc.
zgłoszenie techniczne 41468453 od 04.03.2012 do tej pory bez odpowiedzi.
Porbłem dotyczy połączeń przychodzących za granicy (niektórych operatorów) i z Polski (niektórych operatorów) + SKYPE.
"Niema takiego numeru" lub "Niestety nie możemy zrealizować twojego połączenia"
Nie wiem kto do mnie dzwonił, jestem mocno wkurwiony :evil:
Prośba o pomoc.

#539883  autor: Samuraj
 09 mar 2012, 11:24
@Karlos20, playonline, Patryk83żółwik, zgłoszenia na P24 są już widoczne. Mówiłem, żeby poczekać chwilę, pewnie odświeżali serwery :)

#539887  autor: playonline
 09 mar 2012, 11:37
Samuraj pisze:zgłoszenia na P24 są już widoczne
Sa juz widoczne ale nie wszystkie... Z kilkunastu stron widze tylko kilka zakladek..

#539891  autor: KC-KARLOS
 09 mar 2012, 11:50
Samuraj, dzięki za czujność :) +1
Potwierdzam kolegę playonline, niektórych zgłoszeń jeszcze nie będzie można zobaczyć. U mnie jest wszystko okej :mrgreen:

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#539897  autor: patrix-83
 09 mar 2012, 12:18
Samuraj pisze:@Karlos20, playonline, Patryk83żółwik, zgłoszenia na P24 są już widoczne. Mówiłem, żeby poczekać chwilę, pewnie odświeżali serwery :)

Dzięki za info, faktycznie już zgłoszenia są przywrócone na play 24 co nie zmienia sytuacji że w play nigdy nic niewiadomo i za chwilę zamiast zgłoszeń zaczną znikać pieniądze z konta.

[ Dodano: 2012-03-09, 12:21 ]
playonline pisze:
Samuraj pisze:zgłoszenia na P24 są już widoczne
Sa juz widoczne ale nie wszystkie... Z kilkunastu stron widze tylko kilka zakladek..

Poczekaj jeszcze do 2 godzin a jak się wszystkie zgłoszenia nie pojawią to pisz do PlayForYou bo takich kpin z klientów powazny operator telekomunikacyjny robić nie powinien!
Ostatnio zmieniony 09 mar 2012, 13:02 przez patrix-83, łącznie zmieniany 1 raz.

#539902  autor: IK`ey
 09 mar 2012, 12:41
Mam pytanie - od kilku tygodni próbuję przedłużyć umowę - dzwoni do mnie już z 5-8 osób. Z jedną wszystko ustaliłem po czym po kilku dniach powniwny telefon z ofertą przedłużeniową ?!
Okazuje się, że nie wiadomo z kim i o czym rozmawiałem. Do tego co chwila ktoś dzwoni umawia się, że oddzwoni i oczywiście brak odzewu.
Play4U czy to jest normalne i czy możesz coś zrobić żeby cokolwiek załatwić jednym telefonem?
Ewentualne dane dam na prv.

Pozdr

Ik`ey

#539914  autor: play4you1
 09 mar 2012, 13:30
IK`ey pisze:Mam pytanie - od kilku tygodni próbuję przedłużyć umowę - dzwoni do mnie już z 5-8 osób. Z jedną wszystko ustaliłem po czym po kilku dniach powniwny telefon z ofertą przedłużeniową ?!
Okazuje się, że nie wiadomo z kim i o czym rozmawiałem. Do tego co chwila ktoś dzwoni umawia się, że oddzwoni i oczywiście brak odzewu.
Play4U czy to jest normalne i czy możesz coś zrobić żeby cokolwiek załatwić jednym telefonem?
Ewentualne dane dam na prv.
Pozdr
tak jasne, napisz mi na prv telefon i co ustaliłeś z konsultantem a ja poproszę jeszcze raz kogoś kto zadzwoni i dopnie wszystko, jeśli sprawa tego wymaga

#540361  autor: Claudec
 11 mar 2012, 20:19
Czy modem Huawei E3131 z starterem Play Online dostepny w sklepie internetowym Play ma simlocka?
Nigdzie tego nie pisze a w salonie powiedzieli ze nie ma blokady, jednak na czacie Play znowu napisali ze jest :P

#540367  autor: pakierhakierxd
 11 mar 2012, 20:57
Żadne modemy,telefony w play z tego co wiem nie mają simlocka :) gdybym się mylił w kwestii modemów proszę o poprawienie :D

Pozdrawiam :)

#540411  autor: Samuraj
 12 mar 2012, 09:08
Telefony i modemy w Play z tego co się orientuję nie posiadają blokady simlock, a nawet jeżeli by miał to zdjęcie jest bezpłatne w Salonach w przypadku zakupu zestawu prepaid.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2012, 14:12 przez Samuraj, łącznie zmieniany 1 raz.

#540420  autor: Andrzej24
 12 mar 2012, 10:33
glazeus pisze:Witam,
Prośba o pomoc.
zgłoszenie techniczne 41468453 od 04.03.2012 do tej pory bez odpowiedzi.
Porbłem dotyczy połączeń przychodzących za granicy (niektórych operatorów) i z Polski (niektórych operatorów) + SKYPE.
"Niema takiego numeru" lub "Niestety nie możemy zrealizować twojego połączenia"
Nie wiem kto do mnie dzwonił, jestem mocno wkurwiony :evil:
Prośba o pomoc.
Ja mam podobną sytuację. Nie mogę się w żaden sposób dodzwonić na numery Ifona (operator Voip) a jeszcze w styczniu działało. robiłem zgłoszenie i otrzymałem odpowiedź, że nie podpisali z nimi umowy. Napisałem do Ifona i w odpowiedzi dowiedziałem się, że wiedzą o tym i sprawę zgłosili do UKE. Co z tego wynika? Że Ifon chce współpracować lecz Play ma gdzieś klienta i wybiera tylko tych opów co im pasuje nie licząc się z potrzebami. Jak na początku byłem zadowolony z Play to teraz coraz więcej jest smrodu i nerwów a reklamacje ciągną się jak flaki. Już czas zacząć rozglądać się za innym opem i całą rodzinę przenieść.

#540429  autor: Ruben
 12 mar 2012, 11:05
Nie mogę się doszukać w Play24 daty ważności programu doładowań. Były problemy ponieważ nie dawno pokazywany termin był 2m-czny a teraz zniknął całkiem. Czy to jest ten sposób na usunięcie nieprawidłowości, o którym wspominali przedstawiciele operatora? Teraz problemu nie ma, bo terminu nie widać :) Czy może tylko ja mam taki problem?

#540457  autor: play4you1
 12 mar 2012, 13:10
Ruben pisze:Nie mogę się doszukać w Play24 daty ważności programu doładowań. Były problemy ponieważ nie dawno pokazywany termin był 2m-czny a teraz zniknął całkiem. Czy to jest ten sposób na usunięcie nieprawidłowości, o którym wspominali przedstawiciele operatora? Teraz problemu nie ma, bo terminu nie widać :) Czy może tylko ja mam taki problem?
Nie, nie tylko ty. Obecnie wgrana jest zaślepka w tym tygodniu powinno być wszystko poprawione wtym poprawna data ważności programu doładowań.

[ Dodano: 2012-03-12, 13:33 ]
Claudec pisze:Czy modem Huawei E3131 z starterem Play Online dostepny w sklepie internetowym Play ma simlocka?
Nigdzie tego nie pisze a w salonie powiedzieli ze nie ma blokady, jednak na czacie Play znowu napisali ze jest :P
Tak modemy w play mają simlocka

[ Dodano: 2012-03-12, 13:49 ]
playonline pisze:U mnie rowniez wyparowalo kilkanascie stron ze zgloszeniami zalozonymi przed marcem 2012...
tak w piątek przez kilka godzin nie były widzoczne wszystkie zgłoszenia, ale poprawiliśmy. Przepraszam za tą awarię.
  • Strona 154 z 241
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 241
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154