play4you1 pisze:Zgody marketingowe na oświadczeniu przy umowie lub karcie rejestracyjnej punkt 3, określa komunikacje marketingową za pomocą komunikacji elektronicznej, czyli e-mail, IVR, SMS. Telefon czy zwykła poczta jest nie jest kanałem elektronicznym, dlatego jeśli później tego nie zmieniałeś może mieć status NIEZNANY
Zglaszalem i pozniej...

Sprawdz ile mam zgloszen na koncie (tylko na 1 numerze, to pozwoli uwierzyc tobie, ze zglaszam kazda nieprawidlowosc...

).
2) Jeżeli nie mamy oświadczenia klienta, chociażby werbalnego nie możemy z defoultu prawnie ustawiać statusu NIE, dlatego jest NIEZNANY
Ok czyli takie zachowanie operatora daje jemu prawo do tego co by NIEZNANY traktowac jako TAK? To w ogole usunciete opcje bo jest niepotrzebna a nastepnym razem gdy jakies nowe pole marketingowe sie pojawi to niech zostanie nieaktywne do momentu az klient sobie tego zazyczy...
play4you1 pisze:3) zdarzało się, że dodawaliśmy jakąś zgodę np. na marketing z zewnętrznych firm. Ale to akurat wygodne, bo teraz można wyrazić sprzeciw a kiedyś nie.
Nie chodzi mi o firmy zewnetrzne a o Play.
play4you1 pisze:4) rozumiem, fakt jak jesteś za granica to szczególnie przeszkadza. napisz zgłoszenie przez www o zmianę zgód marketingowych na nie ( tylko nie zdziw sie później, że nie chcemy zadzwonić z utrzymaniem

). Zmienimy status i będzie ok, w razie, co napisz numer zgłoszenia to przekażę.
Ile razy mam to pisac i zglaszac? Kilka tygodni temu podczas kontaktu z BOK kolejny raz zastrzeglem taka opcje... Konsultantka poinformowala mnie, ze juz wszystko jest zablokowane...
Co do utrzymania.. Na kazdej karcie (nawet net) mam juz prepaidy... Po co mi abonament jak nie wykorzystam go za granica? Mieszkam tutaj a nie jestem na wakacjach..
Tak wiec kolejny raz napisze dzis zgloszenie odnosnie kazdego numeru, poprosze o wylaczenie wszystkiego co mozna wylaczyc i poczekam na odpowiedz...
PS Jakas podpowiedz z twojej strony jak mam nazwac wszystkie pola?

Tzn chodzi mi o to aby konsultant wiedzial gdzie kliknac i jak ma to wygladac, czyli konkretne nazwy w waszym systemie...

Bo nie mam zamiaru bawic sie w kotka i myszke...
Sig pisze:Dobre.
Nie mozecie zalozyc, ze jest brak zgody.
Mozecie zalozyc, ze zgoda jest.
No wlasnie...