Dzisiaj rozmawiałem z konsultantką z BOK - powiedziała że telefonów Sony Ericson NEO V nie ma i nie bedzie z winy producenta czy dostawcy (nie wnikałem).
Wiem że generalnie tych telefonów było bardzo mało. Przedłużałem umowę na inny numer 5 lutego (dzień po wprowadzeniu promocji na ten numer) i tych telefonow bylo 4 (udalo mi sie kupic bialy). Za tydzien chciałem przedłuzyc umowe na swoj numer - niestety od tamtego czasu telefon jest nieosiagalny. Na pytanie zadane konsultance po co telefon ten widnieje w ofercie (na stornie intenetowej w cennikach itd) odpowiedziala że musi tak byc poniewaz byc może jest jeszcze gdzieś w jakims salonie

. Powiedzialem że chetnie go kupie tylko muszę wiedziec w ktorym. Konsultanka zaproponowala żebym sam go sobie poszukal. Dlatego może niektorzy twierdza że ten teleofn jest dostępny:-) Na tych zasadach równie dobrze można w ofercie umieścić inne super telefony np, Samsung SIII albo Iphona za 1 zł, Na pewno przyciagnie to wielu klientów i zapewne wielu klientów wkurzy to tak jak mnie.
I pytanie :
Czy Play stanie na wysokości zadania i zaproponuje inny tym razem dostępny telefon w tak promocyjnej cenie jak byl NEO V?
II Pytanie
Czy jak całkowicie stracę ochotę na kontynuację współpracy z Play to nierzetelność wprowadzenia takiej oferty można zgłosić do UKE?