• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 73 z 182
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 182

#537573  autor: leonk1974
 27 lut 2012, 15:20
No tak Moje niedopatrzenie Ciekawe czy można przenieść tam numer abonamentu Play

#537580  autor: kusiek
 27 lut 2012, 15:42
Dlaczego na obniżkę ceny telefonu nie ma co liczyć? Mój tata był rok w play i po roku zaproponowali mu obniżkę ceny telefonu o 100zł.

#537588  autor: Grummi
 27 lut 2012, 16:01
Mi w bok-u też proponowali obniżkę - nawet 1000 zł. Przynajmniej tak mi pani zachwalała nowego iphona i ile na nim zyskam biorąc w abonamencie w przeciwieństwie do kupna w sklepie. :lol:

Siemens C35i -> Siemens C60 -> Samsung X660 -> Motorola L6 -> Nokia 6100 -> Nokia 6310i -> SE T610 -> Nokia 3510i -> Nokia 6288 -> LG KU990i -> Nokia E52

#537603  autor: caspinos
 27 lut 2012, 16:46
Witam
Ja przy przedłużeniu umowy i złożeniu wypowiedzenia dostałem taką ofertę:
Stan darmowy 69:
Abonament 59zł
zniżka 25% na abonament przez rok
400 min / 563 sms
100 min / mies przez 6 mies
stan darmowy 24 mies (darmowe rozmowy w Play)
SE Xperia Neo V -29 zł (po zniżce z 239zł)

#537623  autor: emitar
 27 lut 2012, 17:41
kusiek pisze:Dlaczego na obniżkę ceny telefonu nie ma co liczyć? Mój tata był rok w play i po roku zaproponowali mu obniżkę ceny telefonu o 100zł.
Bo nikt chyba o tym nie wspominał, że udało mu się wytargować niższą cenę za słuchawkę.

[ Dodano: 2012-02-27, 17:42 ]
leonk1974 pisze:No tak Moje niedopatrzenie Ciekawe czy można przenieść tam numer abonamentu Play
Jeżeli chodzi Ci o przejście z play do redbull to niestety nie ma takiej możliwości na chwile obecną.

#537628  autor: waeren
 27 lut 2012, 18:07
Tajemniczy28 pisze:W red bull mobile za 66 zł dają 888 min do wszystkich,nie ma co się podniecać play,wystarczy myśleć;)
Skąd to stwierdzenie bo na ich stronie widzę tylko 666 min. za 66 PLN?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#537740  autor: Tajemniczy28
 28 lut 2012, 07:25
Dokładnie- wystarczy pomyśleć. Tu jest oferta abonamentowa :

http://www.redbullmobile.pl/oferta/prom ... a-vivabox/

Co do tych 888 min to dziwne bo ja podpisując umowę to tyle miałem.Widocznie zmniejszyli ale chyba mimo to i tak oferta bije na głowę.Aha, to co uprawnia do rabatów/zniżek o których na stronie ich, najłatwiej zakupić na allegro.

#537942  autor: warczanek
 29 lut 2012, 09:22
miałeś pewnie ze zniżką 25%
ja mam redbull mobile 66 ze zniżką 25% i płacę 49,5 zł i w tym 444 minuty do wszystkich i nieograniczone do play i nect 444 mb czego chcieć więcej . W sumie ciekawe co RBM będzie oferował ludziom jak będą przedłużać umowę ?

#537961  autor: emitar
 29 lut 2012, 10:16
[quote="emilo906"][/quote]
Mógłbyś wyczyścić skrzynkę, bo nie dochodzą do Ciebie wiadomości, z góry dziękuje.

#538306  autor: szymko
 01 mar 2012, 22:56
Ile miesięcy przed zakończeniem umowy najlepiej wysłać wypowiedzenie?
Chodzi mi o to ile można najwcześniej, by nie dostać umownej kary...
Czy są już jakieś widoki na nową ofertę?

#538318  autor: abramq
 02 mar 2012, 00:08
caspinos pisze:Witam
Ja przy przedłużeniu umowy i złożeniu wypowiedzenia dostałem taką ofertę:
Witam,
Mam prośbę - też chcę przedłużyć umowę, stąd moje pytania:
1. Na ile przed końcem umowy złożyłeś wypowiedzenie?
2. Jaka drogą (listem poleconym, mailem, w Salonie)?
3. Było to wypowiedzenie, w sensie, że rezygnujesz, czy zlecenie przejścia do innej sieci?
4. Jak uzyskałeś taką cenę za telefon - dzwonili do Ciebie i powiedziałeś jaki model chcesz?

Będę bardzo wdzięczny za wszelki odzew:-)

Pozdrawiam,
JA

[ Dodano: 2012-03-02, 00:14 ]
Tajemniczy28 pisze:Aha, to co uprawnia do rabatów/zniżek o których na stronie ich, najłatwiej zakupić na allegro.
Zapomniałeś powiedzieć ile to coś tam kosztuje (kupony VivaBox - nie każdy podlega promocji). Wydatek grubo ponad 200zł - równo zjada uzyskany rabat :-(
Nie wspominając, że LG w RedBull jest dostępny w kolorze...białym :-(

JA

[ Dodano: 2012-03-02, 00:21 ]
emitar pisze:
shadow493 pisze: na obniżkę słuchawek nie masz co liczyć, jedynie rabat na abonament po złożeniu wypowiedzenia.
Napiszcie proszę - czy zlecenie przejścia do innej sieci też potraktują jako wypowiedzenie? Bo chciałbym zachować numer, więc wypowiedzenie jako takie mnie nie urządza :-(
Albo np. rezygnacja ale z opcją przeniesienia do Play Fresha...? Szczerze mówiąc coraz bardziej zastanawiam się, czy nie przejść na kartę - np. LubięTo, plus jakiś pakiet minut do wszystkich, plus pakiet sms-ów do wszystkich - wyjdzie chyba taki sam koszt miesięczny jak przy abo, a jak zysk - Wolność (bezcenna ;-) ) A słuchawkę na Alledrogo wtedy... strasznie drogi ten LG Swift Black w tym Playu mają :-(

P.S.
Umowa mi się kończy za kilka dni... chyba nie jest za późno na w/w działania?

JA

#538336  autor: emitar
 02 mar 2012, 08:40
abramq pisze:
[ Dodano: 2012-03-02, 00:21 ]
emitar pisze:
shadow493 pisze: na obniżkę słuchawek nie masz co liczyć, jedynie rabat na abonament po złożeniu wypowiedzenia.
Napiszcie proszę - czy zlecenie przejścia do innej sieci też potraktują jako wypowiedzenie? Bo chciałbym zachować numer, więc wypowiedzenie jako takie mnie nie urządza :-(
Albo np. rezygnacja ale z opcją przeniesienia do Play Fresha...? Szczerze mówiąc coraz bardziej zastanawiam się, czy nie przejść na kartę - np. LubięTo, plus jakiś pakiet minut do wszystkich, plus pakiet sms-ów do wszystkich - wyjdzie chyba taki sam koszt miesięczny jak przy abo, a jak zysk - Wolność (bezcenna ;-) ) A słuchawkę na Alledrogo wtedy... strasznie drogi ten LG Swift Black w tym Playu mają :-(

P.S.
Umowa mi się kończy za kilka dni... chyba nie jest za późno na w/w działania?

JA
Chyba w każdej umowie okres wypowiedzenia to 30dni. Ja swoje wypowiedzenie złożyłem ok. 2 miesiące przed drogą elektroniczną. W wypowiedzeniu zaznaczyłem, że wraz z zakończeniem okresu określonego w umowie chcę przenieść numer do play fresh. Po wysłaniu maila tego samego dnia dostałem informacje, że rezygnacja wpłynęła.

#538397  autor: abramq
 02 mar 2012, 13:57
emitar pisze: Chyba w każdej umowie okres wypowiedzenia to 30dni. Ja swoje wypowiedzenie złożyłem ok. 2 miesiące przed drogą elektroniczną. W wypowiedzeniu zaznaczyłem, że wraz z zakończeniem okresu określonego w umowie chcę przenieść numer do play fresh. Po wysłaniu maila tego samego dnia dostałem informacje, że rezygnacja wpłynęła.
Ale skoro do końca umowy jest już mniej niż 30 dni, to chyba tylko tyle stracę, że wypowiedzenie nastąpi później (pewnie 1 okres rozliczeniowy później)?

A na jaki adres mailowy wysłałeś?

JA

#538543  autor: emitar
 03 mar 2012, 09:10
abramq pisze:
emitar pisze: Chyba w każdej umowie okres wypowiedzenia to 30dni. Ja swoje wypowiedzenie złożyłem ok. 2 miesiące przed drogą elektroniczną. W wypowiedzeniu zaznaczyłem, że wraz z zakończeniem okresu określonego w umowie chcę przenieść numer do play fresh. Po wysłaniu maila tego samego dnia dostałem informacje, że rezygnacja wpłynęła.
Ale skoro do końca umowy jest już mniej niż 30 dni, to chyba tylko tyle stracę, że wypowiedzenie nastąpi później (pewnie 1 okres rozliczeniowy później)?

A na jaki adres mailowy wysłałeś?

JA
Tak jak piszesz okres rozliczeniowy później nastąpi zakończenie umowy. Wypowiedzenie wysyłałem na maila [email protected]

Posłużyłem się tym wzorem wypowiedzenia , tzn. wydrukowałem uzupełniłem ręcznie podpisałem, a następnie po zeskanowaniu wysłałem na ww. adres. W tytule podałem swój nr klienta

Data i podpis sprzedawcy jest nie potrzebne, chyba, że chcesz składać wypowiedzenie w salonie.

#538611  autor: abramq
 03 mar 2012, 18:16
[quote="emitar"][/quote]
Ponownie Wielkie Dzięki, to było bardzo pomocne! :-)

JA

#538832  autor: gepiuu
 04 mar 2012, 18:36
Hmm na początku czerwca kończy mi się umowa. W chwili obecnej mam abonament za 69zł w taryfie Long Play 69 (i to ten starego typu). Co w mojej sytuacji radzicie? Stan minut/sms mi pasuje, więc nie muszę negocjować o lepsze warunki. Jedynie przydałby się pakiet do neta 500mb/1GB, ale to widzę, że przez te dwa lata odkąd mam umowę jest już w standardzie. Więc bardziej mi zależy na telefonie (aby go sprzedać - ten co mam mi odpowiada). Mam czekać do ostatniej chwili trwania umowy? Czy mogę liczyć na tańsze telefony niż te co mają na stronie www? Mój leciwy LG p970 przy przedłużaniu kosztuje ... 700zł.

PS. i zapomniałem dodać, że prawdopodobnie będę miał wtykę na infolinii play, więc 'lepsze' warunki nie byłyby problemem

#538979  autor: play4you1
 05 mar 2012, 12:45
gepiuu pisze:Hmm na początku czerwca kończy mi się umowa. W chwili obecnej mam abonament za 69zł w taryfie Long Play 69 (i to ten starego typu). Co w mojej sytuacji radzicie? Stan minut/sms mi pasuje, więc nie muszę negocjować o lepsze warunki. Jedynie przydałby się pakiet do neta 500mb/1GB, ale to widzę, że przez te dwa lata odkąd mam umowę jest już w standardzie. Więc bardziej mi zależy na telefonie (aby go sprzedać - ten co mam mi odpowiada). Mam czekać do ostatniej chwili trwania umowy? Czy mogę liczyć na tańsze telefony niż te co mają na stronie www? Mój leciwy LG p970 przy przedłużaniu kosztuje ... 700zł.

PS. i zapomniałem dodać, że prawdopodobnie będę miał wtykę na infolinii play, więc 'lepsze' warunki nie byłyby problemem
Niestety akurat ceny telefonów nie podlegają negocjacji. Cena taka jaka jest w cenniku ofert replay

#539222  autor: Pablo-1986
 06 mar 2012, 07:51
Posiadam na 1 ze swoich numerów abonament za 1 zł na czas nieokreślony. Chcę wziąć abonament long play sten darmowy 129 z 50% rabatem bez telefonu. Czy ktoś z Was dostał taki rabat? Jeśli tak to proszę o info i nazwę promocji wynikającą z dołączonego regulaminu.

Dobry humor podstawą dnia.

#539229  autor: kwintolp21
 06 mar 2012, 08:56
Dla osob podpisujacych aneks lub nowa umowe w niskich abonamentach gdzie ceny aparatow sa wysokie proponuje opcje z ktorej ja skorzystalem. Na alldrogo mozna zakupic za 3zl przesylka 4,5zl kupon uprawniajacy do znizki 200zl na telefon oraz 100 min przez pierwsze 6mies. Np. W moim przypadku replay allinclusive 39, htc sensation z 1099zl na 899zl sprzedany na alldrogo za 1455zl. (mam nokie e7). Bardzo ciekawa opcja i warto sie nia zainteresowac. Pozdrawiam!

Ps. Nie jestem sprzedawca takiego kuponu, pisze w odniesieniu do swoich doswiadczen i spostrzezen.

#539231  autor: patrix-83
 06 mar 2012, 09:03
kwintolp21 pisze:Dla osob podpisujacych aneks lub nowa umowe w niskich abonamentach gdzie ceny aparatow sa wysokie proponuje opcje z ktorej ja skorzystalem. Na alldrogo mozna zakupic za 3zl przesylka 4,5zl kupon uprawniajacy do znizki 200zl na telefon oraz 100 min przez pierwsze 6mies. Np. W moim przypadku replay allinclusive 39, htc sensation z 1099zl na 899zl sprzedany na alldrogo za 1455zl. (mam nokie e7). Bardzo ciekawa opcja i warto sie nia zainteresowac. Pozdrawiam!

Ps. Nie jestem sprzedawca takiego kuponu, pisze w odniesieniu do swoich doswiadczen i spostrzezen.

Podaj kategorie na ALLEGRO w której można znaleźć te kupony zniżkowe, chętnie z tego skorzystam :D
  • Strona 73 z 182
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 182
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73