Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sorki za zamieszanie. Własnie przerobiłem 50 pytań na jutrzejszy egzam ze sprzętu komputerowego i mózg mi się zdeformował i źle przeczytałem Twoje pytaniewiwcik pisze:Hehe Ok ale dalej sie nie dowiedzialem ile to kosztuje...!Wiem ze *100 dzwoni sie tylko z komorki a ile to kosztuje ... ?jak jest cena polaczenia ... ? a ile kosztue polaczenie z telefonu stacjonarnego?Pozdrawiam
Co do numerów to Kaczy już większość wyjaśnił. Ale bez obawy możesz dzwonić po stary nr *22 bo i tak się dodzwonisz ja właśnie tak dzwonie bo nie zapamiętałem jeszcze tych nowych numerów. A co do kosztów za połączenie to nie wiem jak to jest w Jednej Idei czy jest to płatne czy nie, zanim weszła Jedna Idea to było za free a teraz nie wiem jak jest wiem tylko że w POPie płaci się 1zł za połączenie niezależnie od czsu połączenia.wiwcik pisze:Okej ... a jaki jest koszt tego polaczenia...? I o co jak cos mam pytac ... ? I czy moge zadzwonic z numeru ztacjonarnego ... ?
Nie do konca jest tak jak piszesz. Od czasow JI polaczenie z BOK z konsultantem jest platne 1 zl (numery: *22, *100). Automatyczny BOK pod numerem *500 jest bezplatny.Kaczy pisze:Jest taka zasada, że jak płacisz abonament to masz za free, a jak masz mix`a i pre-paida to płacisz
Dokładnie. Tak właśnie jest.bigman pisze:Nie do konca jest tak jak piszesz. Od czasow JI polaczenie z BOK z konsultantem jest platne 1 zl (numery: *22, *100). Automatyczny BOK pod numerem *500 jest bezplatny.Kaczy pisze:Jest taka zasada, że jak płacisz abonament to masz za free, a jak masz mix`a i pre-paida to płacisz
Z tego co pamietam to bezplatne *22 i *100 mieli abonenci starszych planow taryfowych oraz JI Premium (200 zl kwota zobowiazania) a takze Twoj Plan Premier.
No akurat pakiet FOTO jest dostępny w Twoim MixieD@rio pisze:...
Szkoda tylko że nikt nie napisał że w OrangeMIX NIE MA BEZPŁATNYCH ROZMÓW Z WYBRANYM NUMEREM. Takie opcję (tak jak i PakietFoto) jest dostępny tylko w ofercie Twój Plan...
Orange pisze:SMS za 1 grosz
W Twoim Mixie możesz pisać setki SMS-ów do bliskich i znajomych, bo cena wiadomości jest wyjatkowo atrakcyjna – tylko 1 grosz za SMS-a do wszystkich w Orange.
W pakiecie otrzymasz aż 500 SMS-ów za jedyne 5 złotych. Włącz pakiet, wysyłając SMS-a o treści PAKIET pod numer 140 (koszt SMS-a 20 gr).
Opłata za Pakiet pokrywana jest wyłącznie z doładowań.
Pakiet jest ważny przez 30 dni. W każdej chwili możesz sprawdzić ile SMS-ów w ramach Pakietu pozostało Ci do wysłania. Wystarczy, że wyślesz SMS-a o treści ILE pod numer 140 (koszt SMS-a 20 gr).