ab. 120zł brutto co o tym sądzicie

Dziękuję bardzo za pomoc!st.konsultant pisze: Oferta z telefonem w biznesie najwcześniej 4,5 miesiąca przed końcem umowy, ale przy dużych rachunkach możesz zadzwonić i zapytać czy dałoby radę coś wcześniej zmienić.
Czyli wszystko wróciło do normy? Na początku roku w biznesie można było tylko miesiąc szybciej. Mi jak na razie nie chcą przedłużyć, a koniec umowy mam 20. czerwca, rachunki po 60 zł.st.konsultant pisze:Oferta z telefonem w biznesie najwcześniej 4,5 miesiąca przed końcem umowy, ale przy dużych rachunkach możesz zadzwonić i zapytać czy dałoby radę coś wcześniej zmienić.
Ja takiej informacji nie podawałem. Podawałem natomiast w abonamencie 45zł "Telefon SE V w cenie 249zł na 24miesiące lub 149zł na 30 miesięcy ale można jeszcze wynegocjować 100zł zniżkę na aparat" jak widać można wynegocjować lepiej ale od czego to zależy nie wiemrafcyk pisze:rafalik1, z którego cennika brana jest cena za telefon? W żadnym cenniku nie widzę kwoty 129zł za SE neo V, a z tego co pamiętam cena za telefon jest nienegocjowalna (jedynie punktami EraPremia, ale tego już nie ma)