Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Standard, ja mam dokładnie taką ofertę bez fonakurkaogorka pisze:Zaproponowali mi "RePlay Ekstra All Inclusive LongPlay 59"- 300 minut do wszystkich, stan darmowy w Play na 6 miesięcy, 50 minut dodatkowo przez 6 miesięcy i pakiet 250 mb- w sumie za 39 zł.
Czy da się od nich wyciągnąć coś więcej, albo ten abonament za mniej?
Proponowałbym na początku przeczytać kilka poprzednich stron. Z nich dowiesz się, że na obniżkę słuchawek nie masz co liczyć, jedynie rabat na abonament po złożeniu wypowiedzenia.shadow493 pisze:Witam,
W maju (14) kończy mi się dwuletnia umowa na Stan Darmowy 69. Chciałbym przedłużyć, ale interesuje mnie oferta z telefonem. I tutaj pytanie - jestem w stanie ugrać coś na obniżce np. Samsunga S Plusa albo S II ?
Jestem klientem chyba od 4 lat, jeżeli to ważne.
Dzięki za odpowiedź.
Co do tańszych telefonów -> Proponowałbym na początku przeczytać kilka poprzednich stron. Z nich dowiesz się, że na obniżkę słuchawek nie masz co liczyć, jedynie rabat na abonament po złożeniu wypowiedzenia.dreapheus pisze:Skończyła mi się umowa na mixturę. Co można wycisnąć przy przedłużeniu? Można liczyć na tańsze telefony przy złożeniu wypowiedzenia jak w wypadku abonamentu? Kto ma jakieś doświadczenie? Ew. konsultantów ostatniego poziomu negocjacji jeżeli tacy czytają forum zapraszam na pw. Z góry dzięki.
Albo po prostu wejść w cennik telefonów i zobaczyć, że jednak nie tylko 3 są do wyboru :]leonk1974 pisze:I 3 telefony do wyboru.Dziekuje nie skorzystam.Tajemniczy28 pisze:W red bull mobile za 66 zł dają 888 min do wszystkich,nie ma co się podniecać play,wystarczy myśleć;)