• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #53170  autor: badenov
 11 lut 2006, 13:38
Witam
Słyszeliscie co Vodafone w Czechach wyprawia? Konkurencyjny portal coś o tym pisał, mój ulubiony śledczy portal telepolis też mógłby sie zainteresować :)
http://skocz.pl/vodafone
Tu są zdjęcia z kampanii rebrendingowej sieci Oskar na Vodafone Czechy. Nie wiem jak Wam, ale mi to sie dosc mozno jednoznacznie kojarzy. A ponoć, zadnej zgody nie było...
Pozdro 600

#53174  autor: PiotrG-dz
 11 lut 2006, 14:07
Rzeczywiście wygląda to jak łapka z Heyah.KTOś ściągnął (zerżnął) pomysł z Polski.A może doszli do porozumienia z Erą i w Czechah mają ją tam legalnie :?

#53509  autor: pumba
 12 lut 2006, 14:20
hehe dobre może myślą że czerwona łapa zrobi u nich tyle samo zamieszania co u nas swojego czasu :wink:
A może PTC nie zastrzegło sobie czerwonej łapy i to jest tego efekt.

#53850  autor: Rambus
 14 lut 2006, 14:51
Witam!!! Moim zdaniem to jest to tzw. inteligenty plagiat. Pomysl jest wg. mnie zerżniety, jednak chyba kazdy widzi ze na tych zdjeciach (w ogole to one jakies dziwne sa) jest odcisk ludzkiej dloni, a Heyah ma taka wielka łapę... No wiecie jaka. Wiec PTC nie może im kompletnie nic zrobić.