wodzu177 pisze:Z nadajnika na północy miasta zmianę z "Wielun" na "Wielun-Polnoc"
Z nadajnika na południu miasta zmianę z "Wielun" na "Wielun-Południe"
Z nadajnika na zachodzie miasta zmianę z "Wielun" na "Wielun-Zachod"
Pomysł jest godny uwagi

Sam kiedyś myślałem, żeby komunikaty w CI tak wyglądały: nazwa mikro na przemian z "Wrocław
dzielnica".
Jednak po dłuższej analizie doszedłem do wniosku, że byłoby z tym trochę zamieszania... W przypadku Wrocławia problemem jest brak jasnych granic administracyjnych dzielnic/osiedli... Wszystko działa umownie.
Wracając do nazw z określeniami kierunków świata. Do tej pory nie pojawiały się tego typu nazwy jako nazwy "makro". Jednak są nazwy typu: "Skoczow - Polnoc" czy też "Skoczow - Poludnie". Tak więc w tym wypadku ja jestem za

Bedzie to też ewenement na skalę ogólnopolską
wodzu177 pisze:zaproponowałem taką nazwę: "Wielun-Gaszyn-Kadlub". Nazwa ta jest o 100% dokładniejsza
Jak to mówią: Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Coś co Tobie wydaje się w 100% dokładne inni mogą uznać za błąd... Obecnie mamy nazwę miejscowości i niewielkiego miasteczka, bądź wsi. Ty chcesz dodać nazwę jeszcze jednej wsi. Abonenci niewielkiej części Wielunia mogą uznać pojawienie się nazwy "Kadlub" za błąd... "A gdzie to do Kadłuba"
Ja zaproponowałbym tak: "Gaszyn-Kadlub" na przemian z nazwą makro bądż:
"Gaszyn-Kadlub-DK45", gdy antena ze stacji skierowana jest wzdłuż drogi krajowej nr 45.
wodzu177 pisze:PS. Kolego Gadulski. Bardzo podoba mi się Twoja strona informacyjna o cell info w Wroclawiu.Jest ona po prostu THE BEST.
Raz jeszcze dziękuję za słowa uznania

Z załozenia strona ma mieć prosty i czytelny charakter. Wszystko po to, by ułatwić działanie w terenie, gdyż dzięki temu, że na stronie nie ma żadnych zdjeć i screenów można ja odpalić w telefonie i szybko coś sprawdzić

Gdybyś chciał opublikować też dane z Wielunia napisz do mnie PW
Pozdrawiam.