Wniosek taki – zgłoszenia przez e-mail, nie przez Play24, bo w razie czego niczego nie udowodnicie.
Ja wole przez Play24. Z Play24 jak znika zgloszenie to tylko przez system. Sam Play takowe zgloszenie w swojej bazie musi miec. Co najwyzej nie bedziesz pamietac daty. Ale i na to jest rada (ja osobiscie zgrywam obrac bo nie chce mi sie w prtscr bawic

).
wojciech pisze:bo play to urocza siec i oni maja osobno zgodę na IH, osobno na marketing telefoniczny czy inne pierdoly (chociaz takich kratek na formularzu rejestracyjnym nie bylo, wiec sobie wymyslili i radosnie zalozyli, ze sie zgadzamy?);
Tutaj sie zgodze z tymi "polami" na umowie. No nic, ja tam mialem zablokowane wszystko. Widocznie to byl jakis blad i tyle. Jakby co w rozmowie jest nagrane, ze zgody wyrazonej nie mam. Ale podchodze na luzie do sprawy. Ostatnio ktos sprawnie zalatwil moja sprawe wiec odzyskalem wiare w Play.
[ Dodano: 2012-02-15, 15:10 ]
avt31 pisze:Ten numer blokuje się tak samo jak każdy inny. Zablokujesz i masz święty spokój z telefonami z BOKu.
Do mnie tez dzwoniono z 790500500. Myslalem, ze dzwonia z jakas informacja na temat zgloszenia (chociaz zadnego nie mialem) a tutaj reklama. Po radosnym glosie konsultantki domyslilem sie, ze to outbound zanim zaczela przedstawiac oferte.

Pomimo, ze w Polsce mnie nie ma to odebralem i kontynuowalem rozmowe z ciekawosci. A taka mala zmiana w codziennym zyciu...
[ Dodano: 2012-02-15, 15:11 ]
A i chociaz mam mozliwosc blokady polaczen przychodzacych i smsow przychodzacych (i nie tylko) w moim tel (Samsung GT-C3322) to nie bede sie w to bawic. Najwyzej nie odbiore, Ta opcja jak dla mnie sluzy do extremalnych numerow...
[ Dodano: 2012-02-15, 22:25 ]
Szanowny Panie,
w odpowiedzi na Pana zgłoszenie dotyczące zgody marketingowej na połączenia informuję, iż status zgody na marketing telefoniczny jest „Nieznany”, tak jak i informacja dotycząca marketingu pocztowego. Reszta dróg komunikacyjnych jest zablokowana, w związku ze złożoną przez Pana wyraźną dyspozycją zablokowania marketingu przez SMS tudzież e-mail.
W związku z nieznaną zgodą i obowiązującym Regulaminem, połączenie mogło zostać wykonane.
Aktualnie zmieniłam wartość pola dotyczącego tej zgody na „Nie”, co zaskutkuje brakiem połączeń w przyszłości. Mam nadzieję, iż jest to satysfakcjonujące dla Pana rozwiązanie.
W razie dodatkowych pytań lub sugestii, zachęcam do kontaktu za pośrednictwem infolinii pod numerem 790 500 500 lub *500, a także drogą mailową, pod adresem
[email protected] oraz przy pomocy portalu Play24 (
www.24.play.pl).
Z poważaniem
xxxxxxxxx xxxxxxxxx
Konsultant Obsługi Klienta
A wiec to jest odpowiedz. Hmm czyli jednak pojawily sie jakies pola, ktorych nie bylo wczesniej...

Moim zdaniem powinny byc domyslnie ustawione na "nie" lub w przypadku "nieznany" tez nie powinno byc zadnego spamu...