Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
NB
regulaminDla Wszystkich na zakończenie wakacji!
Tylko 3 i 4 października w Orange, za doładowanie konta kwotą 50 zł, otrzymasz ekstra aż 50% więcej!
Bonus będziesz mógł wykorzystać przez 14 dni na rozmowy, SMS-y i MMS-y w Orange, a także na rozmowy z numerami stacjonarnymi i transfer danych (internet).
Witam,wojtek115 pisze:Do 26. czerwca za każde doładowanie konta numeru Orange nominałem 25 zł przez system płatności mobilnej mPay otrzymać można 5 zł ekstra na konto promocyjne.
Pewnie, że z głównego schodzi. Promocyjne są TYLKO do Orange/stacjonarne/internet (na terenie Polski).xprox3000 pisze:czy jezeli chce wyslac sms za granice polski to pieniadze mi orange pobierze z konta promocyjnego czy z glownego ?
Bo od dzis nie moge wyslac poza polske smsa(48gr na koncie glownym) i 25 na promocyjnym
Promocja trwa do 7 stycznia 2012 r.szeptyikrzyki pisze: "Prezenty za doładowania"
Dzisiaj doładowałem konto kwotą 25 zł korzystając z promocji "Pogadajcie sobie", ale żadnych środków na konto promocyjne nie dostałem!Karlos20 pisze:Ja dostałem takiego esa:
"Specjalnie dla Ciebie! Doladuj sie za min 25 zl i odbierz 15 zl na Twoje konto promocyjne. Spiesz sie - promocja wazna tylko do 18.12."
Takiego sms-a właśnie dostałem. Nie wiem czy promocja indywidualna czy ogólna. Na orange.pl nie znalazłem o tym info.Czeka na Ciebie 5zl na Twoje konto promocyjne! Doladuj sie nawet za 5zl, a odblokujesz bonus. Spiesz sie, akcja trwa do 30.12. Wiecej promocji na orange.pl
Bonus wpłynie na konto promocyjne Abonenta w ciągu maksimum 24 godzin od momentu doładowania konta,
o którym mowa w pkt 1, a o wpłynięciu bonusu Abonent zostanie poinformowany wiadomością SMS.