Witam, wczoraj ok godziny 11 w sklepie internetowym był błąd , mianowicie telefony SE Arc S w abonamencie za 29,90zł był za uwaga 100zł, HTC Sensation w abonamencie za 19,90zł był za 169zł , HTC Wildfire S za 1zł w abonamencie 19,90zł, IPhone 4GS za 1000zł w abonamencie za 19,90zł, oczywiście wraz z kilkoma znajomymi zamówiliśmy te telefony robiąc screen'y , otrzymaliśmy potwierdzenia mailowe, część potwierdziła mailowo , a część odrazu zadzwoniła do BOA aby potwierdzić i konsultanci potwierdzali, że w tej kwocie, w tym abonamencie takie zamówienie zostało przyjęte . Ok godz 14 T-Mobile rozpoczęło anulowanie, dzwonili do ludzi aby anulować, że niby dane się nie zgadzają, po czym dzwoniąc tego dnia do ostatniej osoby konsultant poinformował o anulowaniu wszystkich zamówień. W dniu dzisiejszym faktycznie pozostali otrzymali maile z anulowaniem bez podania przyczyny. Osobiście dzwoniłem do BOA i powiedziano mi , że anulowanie wynika tylko z ich błędu na stronie, z tego co wiem , nie dość dawno podobnie było ze stroną emipk.pl i PS 3 gdzie empik musiał zrealizować takie zamówienia lub np XBOX 360 za 49zł!!! i kilka zamówionych sztuk musieli wysłać mimo anulowania. Co o tym myślicie ? Pani w UKOiK powiedziała, że sprawa jest do wygrania jednak nie obiecuje. Ja osobiście trafiłem na HTC , ponieważ było tylko kilka sztuk. Warte zachodu ? Wydaje mi się , że tak, łatwo policzyć abonament + telefon wyniesie ok 750zł, a telefon na allegro kosztuje ponad 1500zł...