• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 69 z 182
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 182

#530622  autor: chris22
 25 sty 2012, 18:47
emitar pisze:
chris22 pisze:Dzień Dobry

Do tej pory miałem abonament play na próbę 1PLN 60minut do wszystkich.
Na początku stycznia wysłałem wypowiedzenie do Play i przysłali mi ofertę utrzymaniową.
Dali w niej 50% rabatu na abonament "stan darmowy 29" i miałbym niby płacić 14,50 - w opcji bez telefonu (tylko taka mnie interesuje)

Czy jest możliwość wybrania "all inclusive fix 29" bez telefonu z 50% rabatem?
Oferta ciekawsza bo stan darmowy jest na zawsze.

Dziękuję
Pozdrawiam
Mógłby ktoś potwierdzić ? :]
Po rozmowie z konsultantką play okazało się ,że nie można otrzymać na żaden z abonamentów all inclusive (fix, max, blackberry) rabatu 50% w ofercie bez telefonu. Dodatkowo nie można także otrzymać bez telefonu abonamentu all inclusive max. Chyba, że konsultantka wprowadziła mnie w błąd to proszę o informację na priva. Dowiedziałem się także, iż w ofercie "stan darmowy" nie ma paczek danych z tzw. lejkiem. Natomiast na stronie play wybierając "stan darmowy przedłużam umowę" można wybrać paczkę danych 200MB za 7 zł z lejkiem

#530624  autor: Pablo-1986
 25 sty 2012, 18:52
Ja mam stan darmowy bez telefonu po przedłużeniu z 50% rabatem. Jak dokupie pakiet neta za 7 lub 9 zł to po wyczerpaniu limitu necik zwalnia. Mam ofertę stan darmowy 129 z pakietem 1000minut

Dobry humor podstawą dnia.

#530625  autor: pakierhakierxd
 25 sty 2012, 18:55
Rabat możesz otrzymać tylko na all inclusive bez telefonu (oferta z pakietem 250 mb) +stan darmowy jak tak,nie ma all inclusive max bez telefonu,wybierając stan darmowy możesz dokupić pakiet np. 100 mb za 7zł dodatkowo doliczane do rachunku i po wykorzystaniu będzie lejek:)

[ Dodano: 2012-01-25, 18:56 ]
Powie mi ktoś jak dać + dla kogoś (chodzi o funkcję pomógł),szukam szukam i nie wiem gdzie to jest :D

Pozdrawiam :)

#530829  autor: T-mati1
 26 sty 2012, 16:54
Witam!
Mam pytanie. przenosze do play 4 numery i chcialbym sie dowiedziec czy jest taka mozliwos zebym mogl skorzystac z tej promocji zeby dostac playstation za 1zl ''za przeniesienie znajomych'' ? czyli w tym przypadku moje numery. kiedy najwczesniej moge zlozyc wniosek o przeniesienie numeru?

THUNDER UP!!!

#530875  autor: khagari
 26 sty 2012, 19:03
pakierhakierxd pisze:Rabat możesz otrzymać tylko na all inclusive bez telefonu (oferta z pakietem 250 mb) +stan darmowy jak tak,nie ma all inclusive max bez telefonu,wybierając stan darmowy możesz dokupić pakiet np. 100 mb za 7zł dodatkowo doliczane do rachunku i po wykorzystaniu będzie lejek:)

[ Dodano: 2012-01-25, 18:56 ]
Powie mi ktoś jak dać + dla kogoś (chodzi o funkcję pomógł),szukam szukam i nie wiem gdzie to jest :D
możesz to zrobić tylko w wątku, który Ty zakładałeś:)
a tak pozostaje dozgonna wdzięczność:)

#530937  autor: play4you2
 27 sty 2012, 10:39
T-mati1 pisze:Witam!
Mam pytanie. przenosze do play 4 numery i chcialbym sie dowiedziec czy jest taka mozliwos zebym mogl skorzystac z tej promocji zeby dostac playstation za 1zl ''za przeniesienie znajomych'' ? czyli w tym przypadku moje numery. kiedy najwczesniej moge zlozyc wniosek o przeniesienie numeru?
Zgodnie z Regulaminem Oferty Promocyjnej "LongPlay z Playstation" w promocji może wziąć udział osoba fizyczna, będąca Abonentem lub Użytkownikiem (zarejestrowany użytkownik Play Fresh), który poleci swoich znajomych. Polecone numery muszą zostać przeniesione do Play po ich zgłoszeniu. Łączna suma Abonamentów musi wynosić minimum 150 pln. Termin to 12 miesięcy od przekazania po raz pierwszy numeru przez osobę polecającą.
Odpowiadając na Twoje pytanie osoba polecająca nie może polecić numerów, które będą należały do niej.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#531200  autor: bond008
 28 sty 2012, 17:22
Witam,
12 lutego kończy mi się umowa, wypowiedzenie wysłałem na początku stycznia. Ofertę jaką PLAY mi zaoferował to All inclusive 45 z rabatem 25% na abonamentem przez 10 miesięcy i 140min do wszystkich. Oferta jest dobra lecz jak to w PLAY gorzej jest z telefonami. Czy jest szansa na promocję telefonów w PLAY czy jedyną promocją jaką przyszykowali to "biała sensacja"?

#531305  autor: jackq
 29 sty 2012, 10:04
Tego to Ci nikt nie powie, ale nie liczyłbym na cuda. Niestety taka Play ma teraz politykę, dużo minut drogie słuchawki. Bez kombinowania się nie obejdzie.

#531640  autor: T-mati1
 30 sty 2012, 16:41
play4you2 pisze:
T-mati1 pisze:Witam!
Zgodnie z Regulaminem Oferty Promocyjnej "LongPlay z Playstation" w promocji może wziąć udział osoba fizyczna, będąca Abonentem lub Użytkownikiem (zarejestrowany użytkownik Play Fresh), który poleci swoich znajomych. Polecone numery muszą zostać przeniesione do Play po ich zgłoszeniu. Łączna suma Abonamentów musi wynosić minimum 150 pln. Termin to 12 miesięcy od przekazania po raz pierwszy numeru przez osobę polecającą.
Odpowiadając na Twoje pytanie osoba polecająca nie może polecić numerów, które będą należały do niej.
a jakbym mnie polecił znajomy to on wtedy by mogl dostac to playstation?
i czy wtedy bylyby brane te 4 numery pod uwage?

#531826  autor: TechManPL
 31 sty 2012, 11:25
Witam, mam pytanie odnośnie przedłużenia umowy w play. Najlepiej gdyby odpowiedział pracownik działu utrzymania klienta.
Posiadam 2 numery w play, 24 grudnia skończyła mi się umowa na jednej z nich która ma już za sobą 48+ miesięcy. Myślę bardzo intensywnie nad przedłużeniem umowy. Interesuje mnie abonament AIM za 95 z HTC Desire Z.

Czy jeśli napisze wypowiedzenie umowy na tym numerze z prośbą o przeniesienie na kartę, panowie z działu utrzymania zadzwonią i będzie można "utargować" 30-50% taniej abonament przez 12 miesięcy ? Czy ich propozycja nie podlega negocjacji ?

#531832  autor: play4you2
 31 sty 2012, 11:50
T-mati1 pisze:a jakbym mnie polecił znajomy to on wtedy by mogl dostac to playstation?
i czy wtedy bylyby brane te 4 numery pod uwage?
Tak. W tym wypadku Twój znajomy otrzyma nagrodę. Wszystkie numery będą zaliczone.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#531849  autor: IK`ey
 31 sty 2012, 12:23
Co może mi zaproponować Play jako przedłużenie umowy na Playonline.

Jeżeli z urządzeniem to z Galaxy Tab 10.1
Jeżeli bez to anonament +- 45 pln.

Czy po złożeniu wypowiedzenia propozycja będzie lepsza?

Pozdr

Ik`ey

#531960  autor: wezysko
 31 sty 2012, 21:16
Witam
Pisałem na oficjalnym blogu Play ale odpowiedzi nie otrzymałem
chce przedłużyc umowe z Play, czy dla przedłużających tez taka cena RePlay All Inclusive 59 za 1 zł?? Bo po wejściu i wybraniu wchodzi mi cena 179zł????? Prosze o odpowiedź kiedy ewentualnie bezie na stronie internetowej zmieniona cena, lub, czy tez wogóle ta cena (1zł) obowiązuje??
Nawet mi zdołal odpowiedzieć pod nickiem
play4you1 i wmawiał że kosztuje 1 zł
ale nie zweryfikował swoich informacji - stan na 31.01.2012 godzina 21.14 nadal obowiązują stare ceny - a na blogu chciałem sie załozyć:)
o co wogóle chodzi z tymi nowymi cennikami podanymi w zakłądce regulaminy na stronie play?? czemu one sie nie zgdzaja z tym co jest w sklepie internetowym??

[ Dodano: 2012-01-31, 21:18 ]
chodzi oczywiście o Samsung S8500 Wave - o widze, że juz nie jest dostepny:)

#531964  autor: pakierhakierxd
 31 sty 2012, 21:34
Ceny są takie jak w tym cenniku
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... owy_II.pdf
Niestety sklep internetowy nie zawsze jest aktualizowany tak jak trzeba
Cena htc sensation tam jest stara a w cenniku inna
paru konsultantów wypowiedziało się na tym forum że w salonach są takie ceny jak w cenniku.

#531965  autor: wezysko
 31 sty 2012, 21:46
to w takim razie jak do diabła mam zamówić przedłużenie przez internet, przez sklep internetowy??, tam w koszyku stoi jak byk stara cena, a co jak sie okaże, że tyle mam zapłacić??, nie rozumiem, jak mozna nic nie zaktualizowac??

#531966  autor: emilo906
 31 sty 2012, 21:49
Jeśłi chcesz zatwierdzić zamówienie zadzwoń do BOK i tam jesli telefon bedzie dostępny przedłużą Tobie umowę na warunkach identycznych z tymi ze strony internetowej ( z tym, że cena telefonu 1 zł).
Pozdrawiam.

#531967  autor: wezysko
 31 sty 2012, 21:52
:) moment, ale po co mam dzwonić do BOK?? czyli PLAY wycofuje sie ze sklepu internetowego?? dlatego przestaje go aktualizowac - bo w tym momencie dzwonienie do BOK to druga ścieżka, wolałbym przez net - bo tam sa jakies dodatkowe profity

#531968  autor: pakierhakierxd
 31 sty 2012, 22:01
Będziesz mieć te same profity raczej :)

#531969  autor: wezysko
 31 sty 2012, 22:05
Stan darmowy przez 6 m-cy, później 10 zł/m-c
darmowy dostęp do Facebook i nk.pl
korzystanie z internetu bez obaw o dodatkowe koszty
50 minut miesięcznie do wszystkich sieci przez 6 m-cy
dodatkowe 50 minut co miesiąc do wszystkich sieci dla przedłużających umowę
ale w tym momencie bez