Po rozmowie z konsultantką play okazało się ,że nie można otrzymać na żaden z abonamentów all inclusive (fix, max, blackberry) rabatu 50% w ofercie bez telefonu. Dodatkowo nie można także otrzymać bez telefonu abonamentu all inclusive max. Chyba, że konsultantka wprowadziła mnie w błąd to proszę o informację na priva. Dowiedziałem się także, iż w ofercie "stan darmowy" nie ma paczek danych z tzw. lejkiem. Natomiast na stronie play wybierając "stan darmowy przedłużam umowę" można wybrać paczkę danych 200MB za 7 zł z lejkiememitar pisze:Mógłby ktoś potwierdzić ? :]chris22 pisze:Dzień Dobry
Do tej pory miałem abonament play na próbę 1PLN 60minut do wszystkich.
Na początku stycznia wysłałem wypowiedzenie do Play i przysłali mi ofertę utrzymaniową.
Dali w niej 50% rabatu na abonament "stan darmowy 29" i miałbym niby płacić 14,50 - w opcji bez telefonu (tylko taka mnie interesuje)
Czy jest możliwość wybrania "all inclusive fix 29" bez telefonu z 50% rabatem?
Oferta ciekawsza bo stan darmowy jest na zawsze.
Dziękuję
Pozdrawiam
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ja mam stan darmowy bez telefonu po przedłużeniu z 50% rabatem. Jak dokupie pakiet neta za 7 lub 9 zł to po wyczerpaniu limitu necik zwalnia. Mam ofertę stan darmowy 129 z pakietem 1000minut
Dobry humor podstawą dnia.
Rabat możesz otrzymać tylko na all inclusive bez telefonu (oferta z pakietem 250 mb) +stan darmowy jak tak,nie ma all inclusive max bez telefonu,wybierając stan darmowy możesz dokupić pakiet np. 100 mb za 7zł dodatkowo doliczane do rachunku i po wykorzystaniu będzie lejek:)
[ Dodano: 2012-01-25, 18:56 ]
Powie mi ktoś jak dać + dla kogoś (chodzi o funkcję pomógł),szukam szukam i nie wiem gdzie to jest
Powie mi ktoś jak dać + dla kogoś (chodzi o funkcję pomógł),szukam szukam i nie wiem gdzie to jest

Pozdrawiam 

Witam!
Mam pytanie. przenosze do play 4 numery i chcialbym sie dowiedziec czy jest taka mozliwos zebym mogl skorzystac z tej promocji zeby dostac playstation za 1zl ''za przeniesienie znajomych'' ? czyli w tym przypadku moje numery. kiedy najwczesniej moge zlozyc wniosek o przeniesienie numeru?
Mam pytanie. przenosze do play 4 numery i chcialbym sie dowiedziec czy jest taka mozliwos zebym mogl skorzystac z tej promocji zeby dostac playstation za 1zl ''za przeniesienie znajomych'' ? czyli w tym przypadku moje numery. kiedy najwczesniej moge zlozyc wniosek o przeniesienie numeru?
THUNDER UP!!!
możesz to zrobić tylko w wątku, który Ty zakładałeś:)pakierhakierxd pisze:Rabat możesz otrzymać tylko na all inclusive bez telefonu (oferta z pakietem 250 mb) +stan darmowy jak tak,nie ma all inclusive max bez telefonu,wybierając stan darmowy możesz dokupić pakiet np. 100 mb za 7zł dodatkowo doliczane do rachunku i po wykorzystaniu będzie lejek:)
Powie mi ktoś jak dać + dla kogoś (chodzi o funkcję pomógł),szukam szukam i nie wiem gdzie to jest :D
a tak pozostaje dozgonna wdzięczność:)
Zgodnie z Regulaminem Oferty Promocyjnej "LongPlay z Playstation" w promocji może wziąć udział osoba fizyczna, będąca Abonentem lub Użytkownikiem (zarejestrowany użytkownik Play Fresh), który poleci swoich znajomych. Polecone numery muszą zostać przeniesione do Play po ich zgłoszeniu. Łączna suma Abonamentów musi wynosić minimum 150 pln. Termin to 12 miesięcy od przekazania po raz pierwszy numeru przez osobę polecającą.T-mati1 pisze:Witam!
Odpowiadając na Twoje pytanie osoba polecająca nie może polecić numerów, które będą należały do niej.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.
Witam,
12 lutego kończy mi się umowa, wypowiedzenie wysłałem na początku stycznia. Ofertę jaką PLAY mi zaoferował to All inclusive 45 z rabatem 25% na abonamentem przez 10 miesięcy i 140min do wszystkich. Oferta jest dobra lecz jak to w PLAY gorzej jest z telefonami. Czy jest szansa na promocję telefonów w PLAY czy jedyną promocją jaką przyszykowali to "biała sensacja"?
12 lutego kończy mi się umowa, wypowiedzenie wysłałem na początku stycznia. Ofertę jaką PLAY mi zaoferował to All inclusive 45 z rabatem 25% na abonamentem przez 10 miesięcy i 140min do wszystkich. Oferta jest dobra lecz jak to w PLAY gorzej jest z telefonami. Czy jest szansa na promocję telefonów w PLAY czy jedyną promocją jaką przyszykowali to "biała sensacja"?
a jakbym mnie polecił znajomy to on wtedy by mogl dostac to playstation?play4you2 pisze:Zgodnie z Regulaminem Oferty Promocyjnej "LongPlay z Playstation" w promocji może wziąć udział osoba fizyczna, będąca Abonentem lub Użytkownikiem (zarejestrowany użytkownik Play Fresh), który poleci swoich znajomych. Polecone numery muszą zostać przeniesione do Play po ich zgłoszeniu. Łączna suma Abonamentów musi wynosić minimum 150 pln. Termin to 12 miesięcy od przekazania po raz pierwszy numeru przez osobę polecającą.T-mati1 pisze:Witam!
Odpowiadając na Twoje pytanie osoba polecająca nie może polecić numerów, które będą należały do niej.
i czy wtedy bylyby brane te 4 numery pod uwage?
Witam, mam pytanie odnośnie przedłużenia umowy w play. Najlepiej gdyby odpowiedział pracownik działu utrzymania klienta.
Posiadam 2 numery w play, 24 grudnia skończyła mi się umowa na jednej z nich która ma już za sobą 48+ miesięcy. Myślę bardzo intensywnie nad przedłużeniem umowy. Interesuje mnie abonament AIM za 95 z HTC Desire Z.
Czy jeśli napisze wypowiedzenie umowy na tym numerze z prośbą o przeniesienie na kartę, panowie z działu utrzymania zadzwonią i będzie można "utargować" 30-50% taniej abonament przez 12 miesięcy ? Czy ich propozycja nie podlega negocjacji ?
Posiadam 2 numery w play, 24 grudnia skończyła mi się umowa na jednej z nich która ma już za sobą 48+ miesięcy. Myślę bardzo intensywnie nad przedłużeniem umowy. Interesuje mnie abonament AIM za 95 z HTC Desire Z.
Czy jeśli napisze wypowiedzenie umowy na tym numerze z prośbą o przeniesienie na kartę, panowie z działu utrzymania zadzwonią i będzie można "utargować" 30-50% taniej abonament przez 12 miesięcy ? Czy ich propozycja nie podlega negocjacji ?
Tak. W tym wypadku Twój znajomy otrzyma nagrodę. Wszystkie numery będą zaliczone.T-mati1 pisze:a jakbym mnie polecił znajomy to on wtedy by mogl dostac to playstation?
i czy wtedy bylyby brane te 4 numery pod uwage?
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.
Witam
Pisałem na oficjalnym blogu Play ale odpowiedzi nie otrzymałem
chce przedłużyc umowe z Play, czy dla przedłużających tez taka cena RePlay All Inclusive 59 za 1 zł?? Bo po wejściu i wybraniu wchodzi mi cena 179zł????? Prosze o odpowiedź kiedy ewentualnie bezie na stronie internetowej zmieniona cena, lub, czy tez wogóle ta cena (1zł) obowiązuje??
Nawet mi zdołal odpowiedzieć pod nickiem
play4you1 i wmawiał że kosztuje 1 zł
ale nie zweryfikował swoich informacji - stan na 31.01.2012 godzina 21.14 nadal obowiązują stare ceny - a na blogu chciałem sie załozyć:)
o co wogóle chodzi z tymi nowymi cennikami podanymi w zakłądce regulaminy na stronie play?? czemu one sie nie zgdzaja z tym co jest w sklepie internetowym??
[ Dodano: 2012-01-31, 21:18 ]
chodzi oczywiście o Samsung S8500 Wave - o widze, że juz nie jest dostepny:)
Pisałem na oficjalnym blogu Play ale odpowiedzi nie otrzymałem
chce przedłużyc umowe z Play, czy dla przedłużających tez taka cena RePlay All Inclusive 59 za 1 zł?? Bo po wejściu i wybraniu wchodzi mi cena 179zł????? Prosze o odpowiedź kiedy ewentualnie bezie na stronie internetowej zmieniona cena, lub, czy tez wogóle ta cena (1zł) obowiązuje??
Nawet mi zdołal odpowiedzieć pod nickiem
play4you1 i wmawiał że kosztuje 1 zł
ale nie zweryfikował swoich informacji - stan na 31.01.2012 godzina 21.14 nadal obowiązują stare ceny - a na blogu chciałem sie załozyć:)
o co wogóle chodzi z tymi nowymi cennikami podanymi w zakłądce regulaminy na stronie play?? czemu one sie nie zgdzaja z tym co jest w sklepie internetowym??
[ Dodano: 2012-01-31, 21:18 ]
chodzi oczywiście o Samsung S8500 Wave - o widze, że juz nie jest dostepny:)
Ceny są takie jak w tym cenniku
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... owy_II.pdf
Niestety sklep internetowy nie zawsze jest aktualizowany tak jak trzeba
Cena htc sensation tam jest stara a w cenniku inna
paru konsultantów wypowiedziało się na tym forum że w salonach są takie ceny jak w cenniku.
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... owy_II.pdf
Niestety sklep internetowy nie zawsze jest aktualizowany tak jak trzeba
Cena htc sensation tam jest stara a w cenniku inna
paru konsultantów wypowiedziało się na tym forum że w salonach są takie ceny jak w cenniku.
Pozdrawiam 

Stan darmowy przez 6 m-cy, później 10 zł/m-c
darmowy dostęp do Facebook i nk.pl
korzystanie z internetu bez obaw o dodatkowe koszty
50 minut miesięcznie do wszystkich sieci przez 6 m-cy
dodatkowe 50 minut co miesiąc do wszystkich sieci dla przedłużających umowę
ale w tym momencie bez
kolejne 35 minut co miesiąc do wszystkich sieci za zakup przez internet
darmowy dostęp do Facebook i nk.pl
korzystanie z internetu bez obaw o dodatkowe koszty
50 minut miesięcznie do wszystkich sieci przez 6 m-cy
dodatkowe 50 minut co miesiąc do wszystkich sieci dla przedłużających umowę