Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Tak i nie. Ale z reguły na www ceny są niższe o 50-100 zł.termik pisze:1. Ceny w BOK'u a w sklepie internetowym są różne?
Przez www nie przedłużysz umowy, jedynie nowa aktywacja.termik pisze:2. Wszystkie telefony które są w sklepie internetowym mogę kupić i przedłużyć umowę?
Z reguły oferty są dostępne na 2-3 miesiące przed końcem obecnej umowy. Żeby sprawdzić czy oferta jest najlepiej podejść do POS lub zadzwonić na 2601.termik pisze:Czy umowę mogę przedłużyć już teraz czy muszę czekać do minięcia 2 lat, czyli końca umowy (marzec tego roku)?
Prawda, ale już znalazłem na to sposóbKonsultantPLUS pisze:Jak dobrze wiesz, teraz jest płacz typu "przed paroma dniami dawaliście mi telefon bez internetu a teraz dajecie tylko z internetem".
Oferty sa przygotowywane najwcześniej 6 miesięcy przed końcem kontraktu. Im bliżej końca umowy tym czas trwania umowy PWA się zmniejsza.tetley pisze:Z reguły oferty są dostępne na 2-3 miesiące przed końcem obecnej umowy. Żeby sprawdzić czy oferta jest najlepiej podejść do POS lub zadzwonić na 2601.
Tak, to tak samo jak na z cenami allegro a zwykłego sklepu.termik pisze:1. Ceny w BOK'u a w sklepie internetowym są różne?
Tak jeśli są one dostępne na daną chwilę na magazynie. Dzwoniąc pod 2699 możesz załatwić sprawę przedłużenia umowy.termik pisze:2. Wszystkie telefony które są w sklepie internetowym mogę kupić i przedłużyć umowę?
Na bank masz już wstępną ofertę na koncie. Jeśli chcesz poznać jej warunki, podejdź do dowolnego punktu plusa u ciebie w mieście.termik pisze:3. Czy umowę mogę przedłużyć już teraz czy muszę czekać do minięcia 2 lat, czyli końca umowy (marzec tego roku)?
Dlatego,że to jest telefon a nie urządzenie tylko do internetu. Dlatego lepiej wziąć sobie abonament iplusa na 12 miesięcy z większą ilością transferu a SGN kupić na wolnym rynku.abyr pisze:Chciałem wziąć Samsung Galaxy Note (niedostępny w iplus) w tej samej taryfie (109 pln).
Jeśli jesteś w zasięgu hspa+ lub LTE pingi są normalne miałem okazję testowaćMaq pisze:Swoją drogą czemu w iPlusie są np. konsole do gier, a nie ma właśnie Galaxy Note? Konsola tosz to nie jest przecież urządzenie do internetu, niby można podpiąć to do iPlusa, ale komfort grania na takim internecie ze względu na ping byłby tragiczny
Joke tak? Ceny telefonów indywidualnie znajdują się na koncie, nie sa dostępne w formie plików doc, pdf itd.RamboII pisze:Bardzo proszę o cennik telefonów i warunki oferty jakie można obecnie ugrać w Plusie przy przedłużaniu umowy.
Niemozliwe... Poniewaz Tab mimo ze pozwala prowadzic rozmowe to robi to tylko przez bt lub sluchawki na kablu.Maq pisze:Co do Galaxy Note, to znam osobę która używa Galaxy Tab'a 7" jako telefon, trochę śmiesznie wygląda z takim klocem przy twarzy, ale cóż
Dzięki neoptb.neoptb pisze:jleszek, na pw nikt ci nie będzie pisał oferty, od tego jest ten temat.
Dla Ciebie opcja 12 miesięczna firmowa, abonament 30 zł netto (36,90 zł brutto). W nim 120 minut + stała opłata za rozmowę (zapłacisz jedną stawkę za całą rozmowę z numerem w Plusie bez względu na to, jak długo będzie trwała).
lub
Również 12 miesięczna indywidualna - abonament 39,90 zł brutto. W nim 120 + 20 lub 2 numery (plus lub stacjonarne bez limitu) + stałą opłata za rozmowę. Przy tej opcji dostajesz 120 minut jeśli masz simplusa powyżej 6 miesięcy, jeśli nie dostajesz 100 + reszta profitów.