• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#529260  autor: uwazny
 19 sty 2012, 12:12
lee pisze:Witam

Ja miałem kiedyś takie coś u siebie. I konsultant wyjaśnił mi wtedy że za wysłanie potwierdzenia otrzymania i przeczytania mmsa wysyła normalnego mmsa - czyli inaczej niż to ma miejsce w przypadku smsów i raportów doręczenia. Wyłączyłem to i już nie pobierało i nie wysyłało żadnych nie chcianych wiadomości za które miałbym płacić hmmm...

Pozdro
a to ciekawe. Od zawsze mam u siebie ustawione potwierdzenia otrzymania i przeczytania MMS i nigdy nie pobrało mi za to kasy.

#529264  autor: lee
 19 sty 2012, 12:41
no to chyba będę musiał to na zweryfikować skoro mówisz że nie powinno pobierać kasy za to... :twisted:

#529407  autor: grzegi
 19 sty 2012, 23:34
Czytam sobie posty i powiem Tobie abatttka jedno. Pójdź do salonu operatora i zażądaj szczegółów tyj operacji, powiedz, że Ty na pewno nie wysyłałaś tych MMS-ów. Jeśli to nie pomoże, kieruj się do rzecznika konsumenta, właściwego dla Twojego regionu.