Play4you,
Dalej cisza i nic zbytnio nie wiadomo.
Masz PW.
Pozdrawiam,
EDIT!:
Podzwoniłem trochę i.. nic już nie wiem.
Więc tak, pokrótce dalsza część sprawy:
Konsultant, który skontaktował się ze mną za Twoją pomocą powiedział, że oddzwoni w czwartek. W rozmowie tej była mowa ciągle o
wymianie tego telefonu. Wydawało mi się, że ten Pan faktycznie zrozumiał zaistniałą sytuację. Jednocześnie odpowiedział robiąc zgłoszenie, że zajmie się tą sprawą. Niestety, nie skontaktował się ze mną do tej pory. Drugi konsultant tego samego dnia zrobił zgłoszenie gdzie napisał, że telefon pojechał do serwisu a mnie przyznane zostanie 20 zł upustu w jednym cyklu rozliczeniowym

. Tymczasem dzisiaj dowiaduję się, że telefon trafił w piątek do Regenersis do naprawy. Ale co robi Regenersis? Regenersis wysłało jakiegoś maila dzisiaj do Play czy w ogóle naprawiać ten telefon.
Play4You - proszę po prostu, dowiedz się co jest grane. Wierz mi, to już przestaje być śmieszne.
EDIT!!:
No wiec jeszcze postanowiłem dowiedzieć się czego ten mail z Regnersis do Play(Mineralna15A) dotyczy. I uważaj! W Regenersis pytają się czy
wymieniać telefon
czy naprawiać. Został on bowiem oddany na niezgodność towaru z umową i niestety minęło (?) ustawowe 6 miesięcy od zakupu (sic!)
No wiec
Play4You, ktoś popełnił błąd. Ten telefon miałem niecały jeden dzień w ręku. Chyba o tym wiesz?
Na pewno nie minęło ustawowe 6 miesięcy, a z powodu, że przyszedł do mnie uszkodzony na mocy ustawy z dn. 27 lipca 2002r. Dz.U. 2002 nr 141 poz. 1176 na prawdę skłaniam się ku
wymianie tego telefonu. Motywuję to tym, że była to sprzedaż na odległość, po odkryciu usterki (jakieś 20 min od wizyty kuriera i podpisania umowy) został zgłoszony ten fakt i telefon niezwłocznie odesłany.
Czy mogę liczyć na jakiś pilotaż tej sprawy?
Pozdrawiam,