wlasnie chcialem kopie z pieczatka ale gosciu sie uparl ze przyjdzie poczta potwierdzenie, tak jak mowisz odezwe sie chyba do nich i zapytam.lars79 pisze:Witajhkr pisze:ok jak oddalem pismo rezygnacji w punkcie t-mobile,to po jakim czasie przyjdzie listowne potwierdzenie ze otrzymali ode mnie taki papierek?wie ktos moze?
A nie prościej było poprosić o pieczątkę z datą na kopii pisma?
Swoją drogą nie wiem czy po złożeniu pisma w punkcie t-mobile przyślą Ci jakiekolwiek potwierdzenie, w końcu składałeś je w ich autoryzowanym punkcie więc pewnie założą że masz potwierdzoną kopię.
Proponuję zadzwonić na BOA i zapytać.
Zmieniając temat:
wcześniej pisałem o informacji od konsultanta że oferta z telefonem pojawia się na miesiąc przed końcem umowy, okazuje się jednak że nie do końca jest to prawdamiałem czekać do 10 lutego (koniec umowy 10 marzec) a tu wczoraj na iBOA pokazała sie oferta z telefonem
Szybki telefon na 602900 prośba o przełączenie do SUK i nowy telefon w drodze
Pakiet standard - R80 (600 min) za 75pln + nielimitowana siec 5pln + 100MB za 0pln i SE Xperia Arc S za 379pln.
pozdrawiam
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam
Mam pytanie: Umowa kończy mi się w t-mobile 2 marca 2012 r. Chcę zrezygnować z abonamentu i przejść na kartę tak-tak. Czy muszę wysyłać wypowiedzenie ? Do kiedy muszę wysłać, żeby było ono skuteczne - do 2 lutego 2012 r. czy jak wyślę do końca lutego to też będzie skuteczne ? ? Pozdrawiam all
Mam pytanie: Umowa kończy mi się w t-mobile 2 marca 2012 r. Chcę zrezygnować z abonamentu i przejść na kartę tak-tak. Czy muszę wysyłać wypowiedzenie ? Do kiedy muszę wysłać, żeby było ono skuteczne - do 2 lutego 2012 r. czy jak wyślę do końca lutego to też będzie skuteczne ? ? Pozdrawiam all

Dzisiaj pojawiła mi się opcja przedłużenia umowy z telefonem, dokładnie 5,5 miesiąca przed jej końcem.lars79 pisze:Zmieniając temat:
wcześniej pisałem o informacji od konsultanta że oferta z telefonem pojawia się na miesiąc przed końcem umowy, okazuje się jednak że nie do końca jest to prawdamiałem czekać do 10 lutego (koniec umowy 10 marzec) a tu wczoraj na iBOA pokazała sie oferta z telefonem
klient prywatny, abonament 69 zł.
Czyli na dzień dzisiejszy chyba wszystko wróciło do starych zasad.

Chyba nie do końca wróciło. Mi się umowa kończy za mniej niż 5 miesięcy a żadnego przedłużenia umowy nie widać, ni to z telefonem, ni to bez. Uprzedzając pytania klient biznesowy rachunki ponad 200zł. A mam 2 aktywne numery w tej sieci łącznie płacąc ponad 300zł.
Słowo klucz. Poczytaj wcześniejsze wątki.baxTERX pisze: klient biznesowy
Może nie do końca bo ja również mam wszystkie telefony na firmęMajkel1234 pisze:Słowo klucz. Poczytaj wcześniejsze wątki.baxTERX pisze: klient biznesowy

Właśnie tak podejrzewam bo jadę na taryfie dla indywidualnych i za nic nie zamienił bym na biznesową. Ale wracając do tematu trochę mnie dziwi podejście firmy do abonenta nie ma jakiegoś logicznego wyjaśnienia tego co obecnie operator wyprawia (tzn. jest nazywa się to "dom publiczny" żeby nie przekraczać granic dobrego smaku). Pewnie dopiero na rocznice wprowadzenia T do Polski jako tako ogarną ten chaos.lars79 pisze:Może nie do końca bo ja również mam wszystkie telefony na firmęa jak pisałem wyżej oferta z telefonem pojawiła się na dwa miesiące przed końcem umowy - choć tu może mieć znaczenie fakt że mimo iż są zarejestrowane na firmę na wszystkich są taryfy dla abonentów prywatnych (jest talka możliwość i przedłużając umowę polecam porównać ofertę biznes i dla abonentów prywatnych - moim zdaniem ta druga ma korzystniejsze warunki).
Ciekawe w sumie od czego zalezy dostepnosc oferty. Ja przy ofercie dla klienta indywidualnego widze oferty juz od listopada zeszlego roku a umowa jest z w czasie okreslonym do polowy maja biezacego roku.
Czy przy przedluzaniu Umowy z tmobile tez dziala magia rezygnacji? Czy raczej mozna dostac konkretna oferte w pierwszej rozmowie?
Czy przy przedluzaniu Umowy z tmobile tez dziala magia rezygnacji? Czy raczej mozna dostac konkretna oferte w pierwszej rozmowie?
5XX XXX XXX: Plus
Orange
Play
T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile
Nju mobile
Play

6XX XXX XXX: T-mobile

Witam,zastanawiam się nad przedłużeniem umowy w mix na ilosc doładowań . Mam pytanie czy rzeczywiście dostanę telefon na lepszych warunkach niż nowy abonent czy to tylko takie gadanie konsultantów.
najlepiej zobacz na cennik telefonow przy wymianie po doladowaniach klik klikkasiapool pisze:Witam,zastanawiam się nad przedłużeniem umowy w mix na ilosc doładowań . Mam pytanie czy rzeczywiście dostanę telefon na lepszych warunkach niż nowy abonent czy to tylko takie gadanie konsultantów.
Na nikogo nie działa "magia rezygnacji" przy tej ilości klientów i takiej rotacji.zygikuleczka pisze:...
W Erze/T-M jest dział, który nazywa się Sekcją Utrzymania Klienta i oni przyznają zniżki do oferty standardowej. Dotyczy tylko ceny usług.
Jeżeli ktoś ma jakoś wybitnie wysokie rachunki za telefon (czyli zdaje się powyżej 300 PLN) lub więcej aktywacji to podejrzewam, że jeszcze mogą coś dorzucić extra, ale o tym jakoś specjalnie się nie mówi/pisze.
Witam, ja w końcu dokonałem PWA dziś przez SUK. Wysłałem wczoraj maila na boa, że interesuje mnie to i to (wziąłem R40 za 45 zł + 100MB za 0zł (możliwość dokupienia 1GB za 10zł) + 1000 sms/mms za 5 zł i do tego Samsung Galaxy Ace za 59 zł). Odpisał do mnie konsultant z działu utrzymania, że z oferty mogę skorzystać i żebym dryndnął na 602900, zadzwoniłem, z hotline mnie przełączyli do SUK, chwilę pogadałem z bardzo miłym i kompetentnym konsultantem i tyle:) Subiektywnie uważam, że T-mobile ma obecnie niezłą ofertę dla przedłużających umowę.
Pozdrawiam:)
Witam mój abonament to ok 40 PLN z internetem i więcej nie dam
, umowa kończy się 1 kwietnia 2012. Możecie podesłać tego linka z ofertą z SUK czy przy moim abonamencie nie mam co liczyć na jakieś gratisy/obniżki?? Czy jeszcze za wcześnie na jakieś negocjacje?
Pozdr

Pozdr
hej. czy ta oferta z suk jest ostateczna? czy mozna cos jeszcze wywalczyć? Mam 4 numery, rachunki łacznie około 600-1000zł. Mam oferte z plusa na 0,06gr za minute + jakieś telefony, czy da radę coś takiego dostać w erze? Bo chciałbym zostać u nich, ale jak nie będa współpracować, to bedzie trzeba przejść do konkurencji ;p. pozdrawiam.
Przejdź jakieś 10 str. wstecz, ktoś zamieścił tam linka z cennikiem telefonów oraz ofertą SUK. A czy już możesz dokonać PWA-ANZ to nie wiem, mi się umowa kończy 22.03.12 i jak zadzwoniłem na 602900 to mi konsultant powiedział, że dopiero po 22.02.12 będą u nich oferty ale jak wysłałem info mailem z informacją, że interesuje mnie to i to to się okazało, że mogę umowę przedłużyć wcześniej. Najlepiej zadzwonić na BOA, jak tam odeślą z kwitkiem to wysłać do nich maila, (po przejrzeniu oferty, która jest parę stron temu) tak jak ja.tomato21 pisze:Witam mój abonament to ok 40 PLN z internetem i więcej nie dam, umowa kończy się 1 kwietnia 2012. Możecie podesłać tego linka z ofertą z SUK czy przy moim abonamencie nie mam co liczyć na jakieś gratisy/obniżki?? Czy jeszcze za wcześnie na jakieś negocjacje?
Pozdr
Chyba w takiej sytuacji najlepiej zadzwonić na BOA i się dowiedzieć, jeśli będą problemy poprosić o przełączenie do SUK, jeśli i to nie pomoże to zgłosić rezygnację z MNP w Plusie. Może wtedy będzie inna oferta.maniac pisze:hej. czy ta oferta z suk jest ostateczna? czy mozna cos jeszcze wywalczyć? Mam 4 numery, rachunki łacznie około 600-1000zł. Mam oferte z plusa na 0,06gr za minute + jakieś telefony, czy da radę coś takiego dostać w erze? Bo chciałbym zostać u nich, ale jak nie będa współpracować, to bedzie trzeba przejść do konkurencji ;p. pozdrawiam.
Na stronie 1 tego tematu jest ta informacja...thonka pisze:
z reguly w salonie ciezko jest wynegocjowac znizke.
czasem konsultanci z "utrzymania" pozwalaja wynegocjowane warunki zrealizowac w salonie. nie jest to jednak czesto stosowana praktyka i trzeba sie z tym liczyc, ze konsultant moze odmowic zapisania nam znizki do realizacji w salonie.
Swoją drogą proponuję przez kuriera (ma się 10 dni na odstąpienie od umowy gdybyśmy się rozmyślili lub gdyby zakupiony telefon padł po np. 3 dniach, przy podpisywaniu umowy w salonie taka opcja nie przysługuje).