• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 141 z 217
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 217

#527215  autor: DiAbOlO
 10 sty 2012, 12:41
waeren pisze:
tetley pisze:(...) macie dowód co Wam zaproponowano, a po drugie macie czas na spokojną analizę oferty (...)
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dzwonienie nie jest wg. mnie nie jest jakoś gorsze. Rozmowa przedłużeniowa jest nagrywana (skorzystałem z tego podczas reklamacji - konsultant udzielił dwóch mylnych informacji), a jeśli nie jesteśmy zdecydowani, to można umówić się na kolejny kontakt ze strony konsultanta. Co do abonamentów i cen to może nam to wysłać sms'em.
Reasumując, nie zrażałbym nikogo do takiego czy innego rodzaju kontaktu.

...:::DiAbOlO:::...

#527228  autor: waeren
 10 sty 2012, 14:06
DiAbOlO pisze:Reasumując, nie zrażałbym nikogo do takiego czy innego rodzaju kontaktu.
nie zrażam, tylko w mojej opinii, pokazuję przewagę jednego rodzaju kontaktu nad drugim....ale to tylko moja, subiektywna pewnie, opnia :|
RamboII pisze:Wiecie coś może o warunkach dla Ery Domowej, kolega mi przypomniał, że mam umowę nie ruszaną od 4 lat
ja mam aktualnie 120 min za 15 PLN/m-c i to już teraz podobno minimum jakie da się ugrać w kwocie abo......tego za 5 PLN już nie ma....oczywiście umowa na rok bez telefonu :?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#527437  autor: kotziriomote
 11 sty 2012, 11:23
Cześć :)
Mam pytanie, czy w ofercie R40 za 45 zł jest 100 MB za 0 zł? Czy w ramach dodatkowej usługi Grupa 2 osobowa można wybrać telefon stacjonarny? (Moi najbliżsi mają w innych sieciach ;/) I jeszcze jedno pytanie czy w ramach tej oferty R40 + grupa 2 os. za 5 zł można mieć Samsung Galaxy Ace za 1 zł czy tylko za 59 zł?
Dzwoniłam dziś do BOA, ale pani grzecznie powiedziała, że R40 za 45 zł to ona nie ma :) Napiszę więc zgodnie z czyjąś radą maila, tylko nie chciałabym rzucać ofertą ponad to co mogą zaoferować ;)

Tylko raz jeden, aż do końca świata!

#527441  autor: tetley
 11 sty 2012, 11:38
100 MB jest za 0 zł i chyba trzeba utrzymać ten pakiet co najmniej przez 6 miesięcy. Co do sieci rodzinnej to nie wiem a co do ceny telefonu wątpię, żeby dało radę obciąć cenę chyba, że punktami Premia (na 1 stronie tematu jest info, że tylko punkty albo wysokie ARPU może dać obniżkę).

Pozdrawiam:)

#527452  autor: WebSter
 11 sty 2012, 12:16
Już wiem o co chodzi z tymi ratami. Nawet jeśli konsultant nie wspomina nic o ratach, one niejako z automatu wędrują na nasze konto abonenckie. Na fakturze widnieje informacja o ratach za sprzęt, tak aby klient miał świadomość, że T dopłaca do telefonu, że jest to super ekstra boski bonus od operatora dla abonenta. Chłyt małketingowy :)

Only Windows Mobile! : )

#527453  autor: hkr
 11 sty 2012, 12:28
a ja rozmiawialem z bok i nic pan mi nie zaoferowal nie prosilem o przelaczanie do suk. nasteonego dnia zlozylem rezygnacje z umowy. czekam moze sie odezwa z jakas lepsza propozycja, a jak nie to i tak mam gdzies kupie sobie karte lub pojde gdzies indziej.staly klient teraz to tak samo jak nowy klient,takie same oferty chyba maja jesli dobrze patrze.

#527456  autor: kotziriomote
 11 sty 2012, 12:35
tetley, dzięki za info ;) Chyba jeszcze pójdę do salonu obejrzeć telefony, żeby się zastanowić czy mi się kalkuluje dopłacać, bo jestem średnio wymagającym użytkownikiem. Co nie oznacza, że biorę co mi polecają :D
Punkty era wykorzystałam na jakieś mało potrzebne mi minuty, kiedy dostałam info, że program się kończy. Moja średnia opłat za mało przekracza abonament, żeby łasić się na obniżkę telefonu :) Cóż, nawet R40 za 45 zł, to lepsza oferta niż to co oferuje play.

#527536  autor: tetley
 11 sty 2012, 16:09
hkr pisze:takie same oferty chyba maja jesli dobrze patrze.
Mają takie same co mnie też trochę wkurza, bo zawsze trochę więcej dawali przedłużającym. Ceny telefonów też takie same. Pozostaje wierzyć, że SUK da ofertę wspomnianą parę stron temu...

Pozdrawiam:)

#527552  autor: Radeonik
 11 sty 2012, 18:17
hkr pisze:a ja rozmiawialem z bok i nic pan mi nie zaoferowal nie prosilem o przelaczanie do suk. nasteonego dnia zlozylem rezygnacje z umowy. czekam moze sie odezwa z jakas lepsza propozycja, a jak nie to i tak mam gdzies kupie sobie karte lub pojde gdzies indziej.staly klient teraz to tak samo jak nowy klient,takie same oferty chyba maja jesli dobrze patrze.
O ile nie masz jakichs duzych faktur to raczej sie nie doczekasz, ze ktos z Suk do Ciebie zadzwoni, jak juz cos to beda dzwonic tylko zwykli konsultanci a im nie na reke jest Cie przelaczac do Suk. Jak sie wstydzisz poprosic o przelaczenie to napisz do nich maila i wtedy do Ciebie oddzwonią :P

#527580  autor: hkr
 11 sty 2012, 19:52
faktury place ponad 50zl wiec nie za duze,ale sam fakt jesli chodzi o utrzymanie klienta to teraz sie pozmienialo na gorsze odkad era zmienila sie w t-mobile. ostatnio jak przedluzalem umowe to po wyslaniu maila od razu mi przyslali lepsze warunki a teraz to nie, ze to jest ostateczna oferta, wiec dziekuje i papa. wcale sie nie przejmuje i nie zalezy mi na przedluzaniu bo ceny telefonow to maja teraz takie ze pojde do MM lub RTV i za prawie taka sama cene kupie telefon i bez zadnych umow i nie jestem z nikim zwiazany zeby placic przez 2 lata. takie jest moje zdanie.

#527599  autor: majloo
 11 sty 2012, 21:41
ja bylem na 12msc umowie abo 30zł za 200minut, która się skończyła we wrześniu (także moje ARPu za ostatnie 15msc około 30zł). W związku z tym, że miałem lepsza ofertę na czasie nieoznaczonym jak te nowe oferowane to cierpliwie czekałem. Przeczytałem tutaj o tej specjalnej ofercie w SKU. W poniedziałek zadzwoniłem na 602900 poprosiłem o przełączenie do SUK, odebrał gostek, powiedziałem, ze chce Galaxy S Plus za 58,99zł w abo Rodzina 60 za 59zl, spytałem czy wszystkie warunki jak w pdf podanym tutaj przez kolegę. Wszystko się zgadzało, żadnych negocjacji nie trzeba było i wszystko bez problemów załatwione. Cale połączenie na hotline trwało 6 minut a dzisiaj był już kurier z telefonem i nowa umową.

#527606  autor: hkr
 11 sty 2012, 21:50
majloo pisze:ja bylem na 12msc umowie abo 30zł za 200minut, która się skończyła we wrześniu (także moje ARPu za ostatnie 15msc około 30zł). W związku z tym, że miałem lepsza ofertę na czasie nieoznaczonym jak te nowe oferowane to cierpliwie czekałem. Przeczytałem tutaj o tej specjalnej ofercie w SKU. W poniedziałek zadzwoniłem na 602900 poprosiłem o przełączenie do SUK, odebrał gostek, powiedziałem, ze chce Galaxy S Plus za 58,99zł w abo Rodzina 60 za 59zl, spytałem czy wszystkie warunki jak w pdf podanym tutaj przez kolegę. Wszystko się zgadzało, żadnych negocjacji nie trzeba było i wszystko bez problemów załatwione. Cale połączenie na hotline trwało 6 minut a dzisiaj był już kurier z telefonem i nowa umową.
rodzina 60 za 59zl? a nie za 79?opuscili ci 20 zl?

#527610  autor: majloo
 11 sty 2012, 21:58
hkr pisze:rodzina 60 za 59zl? a nie za 79?opuscili ci 20 zl?
tak, w ofercie w SKU są inne ceny abo i inne warunki (100mb net za 0, 1gb za 10zl, 5gb za 20zl - na którejś stronie jest link do pdfow z dokładnym regulaminem). Jedyna różnica pomiędzy tym pdf a moja umowa jest taka, ze ja mam te całe raty i umowa wygląda tak, że 12msc jest abo 14zł + 45zł rata za telefon a później drugie 12msc normalna już stawka abo 59zl. Ogólnie telefon jest niby w 13 ratach (1 u kuriera i 12 abonamentowych). Przeczytaj najlepiej ostatnie 10 stron tutaj w temacie bo dość szczegółowo jest wszystko opisane i będziesz wszystko wiedzieć.

#527647  autor: piter_i
 11 sty 2012, 22:52
Witam,
Interesuje mnie tylko przedluzenie bez telefonu
oferta przedluzeniowa na www
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... niz_koszty
rozumiem aktualna
Rodzina 40 30 PLN--240min
Rodzina 60 45 PLN--340min
czytalem ze ktos mial umowe na 15 miesiecy zamiast 18?
Czy do oferty bez tel tez daja BC 100 MB ?
Oferty SUKowskiej bez tel sie nie doczytalem tutaj(nawet 10 stron wczesniej)
8)

#527670  autor: echo30
 11 sty 2012, 23:53
ja wlasnie po rozmowie z SUK.calos trwala minute.dostalem rodzine 60 za 59 zl plus telefon w cenie multimedialnej.do tego wszystkie dodatki.natomiast net tylko 100mb.nie chcieli nic dodac.ale i tak jest to o niebo lepiej niz standartowa umowa.

#527682  autor: RamboII
 12 sty 2012, 01:43
Co masz na myśli mówiąc wszystkie dodatki?
Dostałeś je za darmo czy jak?

#528018  autor: kotziriomote
 13 sty 2012, 00:25
Wczoraj napisałam maila, dziś do mnie pan oddzwonił i od razu stwierdził, że wszystko wiem :D Dostałam to co chciałam - R40 za 45 zł (240 min.) + net 1GB za 10 zł + samsung galaxy ace za 59 zł (na którego muszę poczekać, bo mają braki w magazynie, ale mi to nie przeszkadza, zaczekam).
Dziękuję osobie, która wstawiła ten magiczny plik pdf :D

#528064  autor: ble
 13 sty 2012, 10:36
Pod koniec grudnia na iBoa miałem możliwość przedłużenia umowy bez telefonu na jedyne 18mc... teraz patrzę ta opcja zniknęła. Czy by się okazało że przesuneli możliwość wcześniejszego przedłużenia? Umowy koniec dopiero w lipcu... Ale z informacji uzyskanych na początku stycznia wynikało że w iBoa w połowie lutego telefon a w salonach w połowie marca.

#528073  autor: hkr
 13 sty 2012, 11:30
ok jak oddalem pismo rezygnacji w punkcie t-mobile,to po jakim czasie przyjdzie listowne potwierdzenie ze otrzymali ode mnie taki papierek?wie ktos moze?

#528087  autor: lars79
 13 sty 2012, 12:15
hkr pisze:ok jak oddalem pismo rezygnacji w punkcie t-mobile,to po jakim czasie przyjdzie listowne potwierdzenie ze otrzymali ode mnie taki papierek?wie ktos moze?
Witaj
A nie prościej było poprosić o pieczątkę z datą na kopii pisma?
Swoją drogą nie wiem czy po złożeniu pisma w punkcie t-mobile przyślą Ci jakiekolwiek potwierdzenie, w końcu składałeś je w ich autoryzowanym punkcie więc pewnie założą że masz potwierdzoną kopię.

Proponuję zadzwonić na BOA i zapytać.

Zmieniając temat:
wcześniej pisałem o informacji od konsultanta że oferta z telefonem pojawia się na miesiąc przed końcem umowy, okazuje się jednak że nie do końca jest to prawda :) miałem czekać do 10 lutego (koniec umowy 10 marzec) a tu wczoraj na iBOA pokazała sie oferta z telefonem :)
Szybki telefon na 602900 prośba o przełączenie do SUK i nowy telefon w drodze :)
Pakiet standard - R80 (600 min) za 75pln + nielimitowana siec 5pln + 100MB za 0pln i SE Xperia Arc S za 379pln.

pozdrawiam
  • Strona 141 z 217
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 217
  • 1
  • 139
  • 140