Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Bzdury? Najtańszy starter SIM pre-paid, to koszt 5 zł (i to ze stanem 5 PLN na koncie).gaskabalbinka pisze:Aż mnie ściska jak czytam te wasze bzdury. Czemu nie macie płacić za wydanie nowej karty? Ale spoko, pewnie myślicie, że operator wyczarowuje je z magicznego kociołka..
No i w wybranych sklepach PLAY można dostać jeszcze startery zasięgowe za darmo.DanielR pisze:Bzdury? Najtańszy starter SIM pre-paid, to koszt 5 zł (i to ze stanem 5 PLN na koncie).
A zapomniałem, jest nawet taki o wartości 3 zł - w Simplusie.
Skoro prepaidowcy nie płacą za wymianę karty SIM, to abonamentowi też nie powinni, ale operator wykorzystuje fakt, że mają umowę i jej raczej nie zerwą, w związku z czym nakłada na nich wydumane opłaty...gaskabalbinka pisze:Aż mnie ściska jak czytam te wasze bzdury. Czemu nie macie płacić za wydanie nowej karty? Ale spoko, pewnie myślicie, że operator wyczarowuje je z magicznego kociołka..
No to po kolei:gaskabalbinka pisze:Aż mnie ściska jak czytam te wasze bzdury. Czemu nie macie płacić za wydanie nowej karty? Ale spoko, pewnie myślicie, że operator wyczarowuje je z magicznego kociołka..