Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Szczerze przyznam, że nadal nie mam koncepcji na nowe nazewnictwo w mysl zasady pierwsza myśl najlepsza. Nie mniej jednak bardzo dziękuję za dokonane posunięcie.kerim36 pisze:po pierwsze - zmien nazwe tematu na logiczna
porzadek na forum, a porzadek w twoim samochodzie juz na logike to dwie odrebne rzeczyMordrag pisze:kerim36, skoro tak bardzo dbasz o porządek mimo rangi USER, to może mi samochód wyczyścisz ?
kolega miechurzanka i bez tego dostosowal sie do mojej prosbySkontaktuj się z biurem obsługi klienta i powiedz im o tym.
A to ciekawe co twierdzisz, bo ja zgłaszałem problem na infolinii Plusa. Konsultant podał mi właśnie ten sposób na pozbycie się problemu z numerem 7400 i 8010.Reyes pisze:Dobra rada, ale nie ma nic wspólnego z loterią i SMS-ami z numeru 7400.
No cóż, jeżeli ocenią mu tę rozmowę, to już więcej takiego sposobu nie poda. Ja osobiście mam cichą nadzieję, że ta durnowata loteria wkrótce się skończy.krzysztof.ka pisze:A to ciekawe co twierdzisz, bo ja zgłaszałem problem na infolinii Plusa. Konsultant podał mi właśnie ten sposób na pozbycie się problemu z numerem 7400 i 8010.Reyes pisze:Dobra rada, ale nie ma nic wspólnego z loterią i SMS-ami z numeru 7400.