Ok ja juz po rozmowie z Sukiem mam tez w pdfie nowe warunki i cennik telefonow.
Zmiany ktore zauwazylem, wzgledem poprzedniej oferty utrzymaniowej (nie oferty standardowej na stronie):
Oferta z telefonem:
R20 - 25zl (bez zmian)
R40 - 45zl (bez zmian)
R60 - 59zl (bez zmian)
R80 - 75zl (zamiast 85 zl)
R140 - 109zl (zamiast 130zl)
R170 - 160zl (zamiast 170zl)
R330 - 250zl (bez zmian)
Potanialy drozsze taryfy tylko:/
Do tego ceny telefonów podano mi z oferty multimedialnej i z tego co widze to w porównaniu do poprzedniego (wciaz wisi na stronie) sa spore obnizki o około 200 zl na niemal kazdym modelu X8 w R20 multimedialnej 199zl > 1zl, Wildfire S R40 multi z 299 zl>69 zl, Samsung Galaxy Ace R40 multi 399 zl>59 zl
Co prawda zeby miec te ceny trzeba przejsc negocjacje, ale sa one juz godne uwagi w porownaniu do poprzedniej oferty.
Co do oferty bez telefonu to jak widac dolozyli minuty
np R40 zamiast 190 minut obecnie 240
co jest niezla opcja (taka jak w Play) wraz z oferta 1000 sms/mms za 5 zl wrecz lepsza , natomiast w dalszym ciagu brakuje w tej ofercie sensownych pakietow internetowych i za 300 mb trzeba wybulic 14 zl (w orange to jest za 9 zl) a za 100MB 9zl (w play za 200 mb chca 7 zl...) Ja gdyby nie te ceny pakietów bym przedluzyl a tak wychodzi mi za duzo.
Nie wie ktos czy jest tu jakas inna opcja?
Acha oferte bez telefonu mozna skrocic do 15 mc.
Podsumowujac jest jak zawsze cos zabrali, cos dolozyli. Oferta jednak w sumie ciekawsza i osoby ktore przedluzyly przed swietami powinny sobie pluc w brode ze dali sie nabrac na darmowe sms-y i mms-y w sieci. Obecna oferta jest moze 5 zl platna ale moim zdaniem o wiele ciekawsza.
Telefoniczna okazaja to rodzina 80 (600 minut) za 99 zl umowa na 30 mc.
Ceny telefonow jak w cenniku juz wczesniej podawanym miedzyinnymi SGS II czy Sensation za 1 zl.
Nie widze tu zadnego haczyka moze ktos wie czy minuty/uslugi sa okrojone or something?
A
tutaj wspomnianej wyżej cenniki.