• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

#525387  autor: KC-KARLOS
 02 sty 2012, 12:32
Wiola_K pisze:Mnie z wczoraj na dziś o 24 nie dodano nowych minut i smsów w związku z nowym okresem rozliczeniowym i nie mogłam za bardzo dzwonić z życzeniami noworocznymi bo miałam 0 na koncie. A co najlepsze dzwoniłam do kogoś w Play a do Play mam darmowe i pociągło mi kasę. Ale nie chce mi się tego reklamować.
Wiola: bo w abonamentach Play pakiety i środki z abo są przyznawane o godzinie 1:00 w nocy w dniu nowego okresu rozliczeniowego, wszystkie akcje wykonane od godziny 00:00:01 do 00:59:59 były taryfikowane poza abonament (zgodne z regulaminami promocji i RŚUT). Reklamacja zostałaby odrzucona. Koniec OT.

U mnie na Play 3G nie czułem aż takich poważniejszych utrudnień, jeszcze o 00:30 był problem z połączeniem się na numery Orange, do innych sieci było w miarę bez zakłóceń. Zresztą byłem zapobiegliwy i życzenia noworoczne prawie w większości przypadków składałem pół godziny przed północą :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#525396  autor: muchakk
 02 sty 2012, 13:07
Wiola: bo w abonamentach Play pakiety i środki z abo są przyznawane o godzinie 1:00 w nocy w dniu nowego okresu rozliczeniowego, wszystkie akcje wykonane od godziny 00:00:01 do 00:59:59 były taryfikowane poza abonament (zgodne z regulaminami promocji i RŚUT). Reklamacja zostałaby odrzucona. Koniec OT.

Widocznie co klient to inne traktowanie. U mnie środki ze starego okresu dostępne są zawsze do 00:30 po czym z automatu wchodza mi nowe zlotowki.

#525398  autor: Prezesek
 02 sty 2012, 13:08
Abonament, korzystałem z telefonu po 00, za rozmowę do Play nie zapłaciłem..

Obrazek

Pozdrawiam :-D

#525403  autor: KC-KARLOS
 02 sty 2012, 13:11
Prezesek pisze:Abonament, korzystałem z telefonu po 00, za rozmowę do Play nie zapłaciłem..
Być może po tej godzinie (po 00:30) otrzymałeś odnowienie usługi Nieograniczone rozmowy w Play (w ramach abonamentu).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#525406  autor: Prezesek
 02 sty 2012, 13:17
Może.. z tego wynika, że Wiola_K też powinna dostać. A tak w ogóle to pakiet złotówek, mb itd dostałem dopiero o 1.. :wink: edit: Chociaż zazwyczaj jest tak jak napisał muchakk

#525417  autor: muchakk
 02 sty 2012, 13:31
Prezesek teraz był właśnie problem z przyznawaniem złotówek i pakietów z abonamentu.. ;-) Na miejscu Wiolki zgłosiłbym to do PLAY'a
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6